Julkkikset

Heidi Sohlberg pisti elämäntapansa uusiksi – kimmokkeen antoivat sairastettu rintasyöpä ja avioero: ”Haluan voida hyvin”

Juontaja Heidi Sohlberg haluaa pitää itsestään entistä parempaa huolta.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

–Olen jo nyt niin fiiliksissä muutoksesta, että se jää varmasti pysyväksi, Heidi Sohlberg kertoo hyvin alkaneesta elämäntapamuutoksestaan.

Juontaja Heidi Sohlberg haluaa pitää itsestään entistä parempaa huolta.

Juontaja ja ex-missi Heidi Sohlberg, 38, teki elämäntapamuutoksen ja laittoi ruokavalionsa perusteelliseen remonttiin.

– Jätin vehnät ja sokerin pois, ja maitotuotteitakin syön vain kohtuudella. Jo muutamassa päivässä olen huomannut muutoksen, ja oloni on muuttunut älyttömän energiseksi. Minulta on jopa kyselty, onko minulla uusi mies, kun näytän niin säteilevältä. Olisikin, Heidi nauraa Kummit Bowling -hyväntekeväisyyskeilailussa Ruusulan keilahallissa.

Heidi uskoo, että muutoksen kimmokkeena ovat toimineet kaikki viime vuosien tapahtumat rintasyövästä avioeroon.

– En omista vaakaa, mutta veikkaan, että painoni on noussut kymmenisen kiloa sitten munasarjaleikkauksen. Oloni on ollut vähän tunkkainen, enkä ole jaksanut aina huolehtia itsestäni tai tarkkailla syömisiäni. Nyt elämäni on tasaantunut niin, että haluan taas saada siihen vähän ryhtiä ja pitää itsestäni parempaa huolta.

Tärkeintä oma hyvinvointi

Julkisesta työstä huolimatta Heidi ei ole kokenut ulkopuolelta tulevia paineita muutokseen.

–Ajattelen, ettei minun tarvitse enää näyttää samalta kuin vuosia sitten. Haluan voida hyvin ja urheilla ja uskon, että siinä samassa painokin putoaa, Heidi tuumi.

Heidi Sohlberg on puhunut avoimesti rintasyöpään sairastumisestaan. Heidi sairastui kesällä 2016 ja hänet leikattiin vielä saman vuoden heinäkuussa.
Heidi on puhunut aivomesti rintasyöpään sairastumisestaan. Hän sairastui kesällä 2016 ja hänet leikattiin saman vuoden heinäkuussa.

Lue myös:

Heidi Sohlberg löysi laulaja Waltteri Torikasta sydänystävän: ”Ystävät huolehtivat siitä, ettei sairauden pelko saa liikaa valtaa”

Rintasyövästä parantunut Heidi Sohlberg kävi leikkauksessa, jotta ei sairastuisi uudestaan: ”Elämä on ollut aika actionia”

Heidi Sohlberg lakkasi stressaamasta painostaan: ”Syöpähoitojen jälkeen olen armollisempi itselleni”

X