Valokuva Heikki Paasosesta.
Heikki Paasonen on saanut tyttären.
Julkkikset

Heikki Paasosen tytär syntyi – kiitteli vuolaasti puolisoaan ja kätilöitä: ”Kiitos universumi”

Heikki Paasonen on saanut tyttären yhdessä kumppaninsa Marita Alatalon kanssa. Juontaja kertoi lapsensa syntymästä hauskalla tarinalla.
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: Pekka Nieminen

Juontaja Heikki Paasosen ja hänen naisystävänsä Marita Alatalon lapsi on syntynyt. Tuore isä juhlisti asiaa suloisella kuvalla sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa pieni vauva lepää Heikin rinnan päällä. Kuvatekstissä Heikki kertoo hauskan tarinan tyttärensä syntymästä.

”Keskiviikkoaamuna lähdettiin Naistenklinikalle. Aikamoinen tohina syntyi siitä kun pikkuneiti päätti tulla maailmaan 2,5 viikkoa etuajassa”, Heikki aloittaa.

Heikki kertoo vieneensä Maritan ensin päivystykseen ja lähteneensä sen jälkeen ostamaan itse kaupasta evästä sekä kauan kaivattua salmiakkia. Kauppareissu ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä Heikki kutsuttiin nopeasti takaisin synnytyssairaalalle. Vain noin viiden tunnin sairaalassa olon jälkeen pariskunnan esikoinen syntyi The Beatlesin Hey Jude -kappaleen soidessa taustalla.

”Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Heikki Paasonen (@heikkipaasonen) jakama julkaisu

”Kiitos Marita. Kiitos Naistenklinikan upea henkilökunta. Kiitos universumi. Kaikki on hyvin”, onnellinen Heikki kiittää tekstinsä lopussa.

Myös Marita kiittelee omassa päivityksessään Heikkiä ja Naistenklinikan henkilökuntaa.

”Ihana myös muistuttaa, että synnytys voi olla myös älyttömän hyvä ja onnistunut kokemus. Ja takaisin vauvakuplaan”, tuore äiti iloitsee.

Molempien kuvien alle on sadellut onnitteluja.

”Oi, mikä teksti, Heikki! Onnittelut vielä kerran koko perheelle”, myös perheenlisäystä odottava Mikko Leppilampi onnitteli.

”Äijä on ihan pro tasoa synnytysosastolla”, Jarno Laasala kommentoi Heikin kuvan alle.

Heikki ja Marita menivät kihloihin aiemmin tänä vuonna.

X