Julkkikset

Hekin juhlivat koulun päättäjäisiä – Jani Sievisen tytär kansallispuvussa, Aina Häkkinen valmistujaisviitassa

Viime viikonloppuna juhlittiin koulujen päättymistä. Myös näiden julkisuudesta tunnettujen henkilöiden lapset päättivät koulunsa.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
OM-arkisto, Instagram

Erja Häkkisen, Pippa Laukan ja Piia Pasasen perheissä juhlittiin valmistujaisia viime viikonloppuna.

Viime viikonloppuna juhlittiin koulujen päättymistä. Myös näiden julkisuudesta tunnettujen henkilöiden lapset päättivät koulunsa.

Kippis valmistuneille! Kesän alku on nuorison juhlaa, kun moni päättää peruskoulun, valmistuu ammattiin, kirjoittaa ylioppilaaksi tai pääsee ripille. Viime viikonloppuna myös monen julkkiksen perheessä vietettiin juhlapäivää.

Kansainvälistä juhlahuumaa

F1-tähti Mika Häkkisen ja Erja Häkkisen Aina-tytär päätti lukion Monacossa. International School of Monaco -koulusta valmistuneita juhlittiin Erjan Instagram-päivityksen mukaan Monacon jahtikerholla.

Pääset selaamaan kuvia kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

Jani Sievisen perheessä puolestaan juhlittiin ripille pääsyä. Felicia-tytär oli sonnustautunut ruotsalaiseen kansallispukuun rippikoulun päätteeksi. Felician äiti ja Sievisen ex-puoliso Mari Samuelsen on kotoisin Norjasta, missä myös Felicia ja Sievisen kaksi muuta tytärtä asuvat.

Vastaava puku on nähty muun muassa myös kruununprinsessa Victorialla Ruotsin kansallispäivän riennoissa:

Peruskoulun päättäneet

Myös peruskoulun päättäneitä juhlittiin viikonloppuna ahkerasti. Päättötodistuksen peruskoulusta sai myös Mira Luodin Eirik-poika.

– Peruskoulu suoritettu ja upea todistus hyppysissä. Onnea tulevaan. Luotto rakkaaseen poikaani on luja, Mira kirjoittaa Instagram-päivityksessään. Kuvaan on sadellut onnitteluja muun muassa Mariskalta.

Myös malli Anitra Ahtolan Anina-tytär valmistui peruskoulusta. Ylpeä äiti onnitteli tytärtään Instagramissa usean kuvan kera.

Pääset selaamaan kuvia kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

– Rakas Anina olet upeasti hoitanut koulun sekä sinulle rakkaan tavoitteellisen ja päämäärätietoisen tanssin treenaamisen🥰❤️ Niin suunnattoman ylpeä rakas sinusta! Anitra iloitsee päivityksessään.

Ylpeällä äidillä on tyttärelleen myös tärkeä viesti:

– Ole rohkea, usko unelmiisi ja kulje niitä kohti!

Uunituore merkonomi

Nina Mikkosen kuopus valmistui puolestaan myynti- ja markkinointimerkonomiksi.

– Nyt minulla on kaksi hienoa nuorta miestä vahvasti oman aikuisen elämänsä alussa, Nina kirjoittaa.

Myös poikien isä, edesmennyt Timo T. A. Mikkonen oli päivässä vahvasti läsnä.

– Luin Matiakselle puheen, jonka isänsä kirjoitti Matiaksen ristiäisiin ja jonka Matias kuuli nyt ensimmäistä kertaa tietoisessa iässä. Upea ja koskettava päivä juhlia läheisten kesken, Nina kirjoittaa.

Ylpeät ylioppilaiden vanhemmat

Myös valkolakkeja nähtiin viikonlopun juhlahumussa. Ylioppilasjuhlia vietettiin muun muassa lääkäri Pippa Laukan ja uutisankkuri Piia Pasasen perheissä.

Pääset selaamaan kuvia kuvan oikeassa reunassa näkyvästä nuolesta.

Piia Pasasen kirjoitus summaa varmasti monen vanhemman ajatukset ajankulusta:

– Juurihan hän meni ekaluokalle ja heti perään kirjoitti ylioppilaaksi. Lauantai oli iloinen ja vähän haikeakin päivä. Onnea esikoiseni, olen susta ylpeä!

X