Janni Hussi
Janni Hussi oli voitokas monissa kauden aikana käydyissä kilpailuissa.
Julkkikset

Helena Ahti-Hallbergilta tylyä palautetta Janni Hussille: ”Nainen käyttäytyy kuin käärme vaikka näyttää enkeliltä”

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa mukana ollut Janni Hussi hävisi murskalukemin ohjelman voittajaksi äänestetylle Sampo Kaulaselle. Tappion lisäksi Janni sai osakseen myös kovaa kritiikkiä. Etenkään tanssiyrittäjä Helena Ahti-Hallberg ei säästellyt sanojaan.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Nelonen Media

Selviytyjät Suomi -ohjelman ylivoimaiseksi voittajaksi selvisi kyläkauppias Sampo Kaulanen.

Eilisessä ohjelman finaalissa nähtiin Sampon lisäksi fitnessmalli Janni Hussi ja radiojuontaja Kimmo Vehviläinen.

Vaikka Janni voitti ohjelman ”loppusodaksi” kutsutun viimeisen tehtävän ja valitsi Sampon mukaansa viimeiseen heimoneuvostoon, se ei auttanut häntä keräämään koko kisan voittoon vaadittua äänimäärää entisiltä kilpakumppaneiltaan.

Janni sai vain yhden seitsemästä äänestä, kun aiemmin kisasta tippuneet äänestivät viimeisessä heimoneuvostossa 30 000 euron voittopotin lunastajaksi Sampon.

Ainoa Jannia äänestänyt oli toimittaja Katja Ståhl.

– Vähän sua pelästyttelin, mutta kyllä sä olet kuitenkin mun mielestä selviytyjä ja ehdoton tehotyttö, Katja kertoo Ruutu+-palvelun videoklipillä, johon on kerätty jokaisen äänestäjän perustelut antamalleen äänelle.

Helenalta rajua kritiikkiä Jannille

Etenkin tanssiyrittäjä ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssijana ja tuomarina nähty Helena Ahti-Hallberg antaa omissa perusteluissaan tylyä palautetta Jannille.

– Kun nainen lyö naista kirveellä selkään, käyttäytyy kuin käärme vaikka näyttää enkeliltä, niin se ei jätä kauheasti vaihtoehtoja. Mun voittaja on Sampo, Helena lataa videoklipillä.

Näin Sampolle annettuja ääniä perusteltiin

Ilari Sahamies:

– Oli todella vaikea päätös. Tämä nyt meni näin, kolikonheitolla tyyliin.

Juhana Helmenkalastaja:

– Joudun äänestämään kahdesta huonosta vaihtoehdosta. Mutta jos sinua vastassa on kilpailija, joka ei osaa tehdä tulta, ei omaa alkeellisimpia selviytymistaitoja, pelaa ihan muiden strategioilla, ei ole mitään omia juttuja olemassa eikä osaa edes puhua totuutta heimoneuvostossa, hän ei voi olla selviytyjä. Sampo, sä rokkaat.

Sara Chafak:

– Vaikka me ei ehditty pelaamaan hirveän montaa päivää yhdessä, niin tähän asti kuitenkin minulla on kehittynyt mielessä se kuva, että jäbä on selviytyjä. Toivon, että sä voitat.

Musta Barbaari:

– Pelissä jotkut sanovat tyranniksi, jotkut sanovat mafiapomoksi. Itse näen vahvaa taktiikkaa, hyvin johdettua heimoa ainakin pysyäkseen sun leivissä ja täten hallitaksesi tätä peliä aika ylivoimaisesti. Ota voittorahat, tee firmasi nimissä kansan eteen jotain kivaa. Oli se sitten pyyteetöntä tai ei, sillä ei ole väliä. Tärkeintä on, että kansa pääsee nauttimaan siitä. Tsemppiä.

Kimmo Vehviläinen:

– Te kumpikin laitoitte kroppaa likoon. Mutta sä laitoit enemmän sielua ja enemmän sydäntä.

X