Julkkikset

”Leijonanharja sai lähteä” – Kiti Kokkonen esitteli uuden hiustyylinsä: katso, kuinka näyttelijän kiharat vaihtuivat sähäkkään polkkatukkaan!

Tunnistatko Kiti Kokkosta ilman kiharoita? Näyttelijä päivitti Instagram-tililleen kuvan trendikkäästä polkkatukastaan. Katso kuvat muodonmuutoksesta!

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Istock, Om-Arkisto

Kiti Kokkonen julkaisi kuvan uudesta hiustyylistään.

Tunnistatko Kiti Kokkosta ilman kiharoita? Näyttelijä päivitti Instagram-tililleen kuvan trendikkäästä polkkatukastaan. Katso kuvat muodonmuutoksesta!

Kiti Kokkonen tunnetaan punaisesta tukastaan ja upeista kiharoistaan. Siksi näyttelijän tuore Instagram-päivitys saakin monet hieraisemaan silmiä. Kuvassa Kiti poseeraa nimittäin uudessa hiustyylissä: Pitkät kiharat ovat vaihtuneet trendikkääseen pitkään polkkaan eli niin sanottuun long bobiin. Hiusten sävyksi on valittu kaunis kuparinruskea.

Muodonmuutoksen syyksi Kiti Kokkonen kertoo uuden roolityönsä, jonka vuoksi hiukset tarvitsivat uuden ilmeen.

”Näyttelijän ammatissa on joskus vähän sopeutumista, jos roolia varten tapahtuu niinkin radikaali (ironiaa) asia kuin hiusten leikkaus ja värjäys. Sinne meni leijonanharja ja kuolleet latvat. Hetki menee totutellessa”, Kiti kirjoittaa.

Myös nämä julkkikset ovat kokeneet hiusmuodonmuutoksen – katso kuvat Annan muuttumisleikeistä!

Pienikin muutos hiuksissa voi muuttaa ihmisen olemusta. Annan muuttumisleikissä monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat kokeneet upeita muodonmuutoksia. Yksi heistä on muun muassa Hanna Sumari.

Hannan tutut kiharat muuttuivat vuonna 2020 silmänräpäyksessä, kun hiukset suoristettiin ja niihin tuotiin lisää pituutta.

Lue lisää: ”Vau, tämä on aivan ihana” – Hanna Sumarin kiharoille tehtiin täydellinen muodonmuutos: tunnistaisitko Hannaa pitkässä ja suorassa tukassa? 

Kuvassa Hanna Sumari.
”Vau, tämä on aivan ihana. Miten voikin olla, että olen niin eri näköinen ja silti tunnistan lopputuloksen täysin omakseni?” Hanna kommentoi muodonmuutostaan vuonna 2020.

Myös toimittaja ja uutisankkuri Pia Pasaselle tehtiin Annan muodonmuutoksessa freesit rantalaiteet, jotka sopivat hyvin alkavaan kevääseen. Pia itse kertoo Annalle, ettei suosi radikaaleja muutoksia, mutta uusi rantatukka oli Pian mieleen.

Hiusmallit 2021 suosivat vaalean eri sävyjä. Pia Pasanen sai ihanat rantalaineet Annan muodonmuutoksessa. Kuvassa Pia Pasanen.
Piia Pasasen mukaan uudet rantalaineet ovat ihanan rennot ja freesit.

Haluatko nähdä lisää muodonmuutoksia? Tästä näet myös muiden julkkisnaisten uudet lookit!

Lue myös: ”Aivan sairaan ihana!” – Heidi Sohlbergin lyhyet hiukset saivat hämmästyttävän erilaisen ilmeen modernin pixien myötä

Haaveiletko itse uudesta hiustyylistä? Tässä ovat trendikkäimmät hiusmallit 2021 

Vuoden 2021 hiustrendeissä nähdään tyylejä, jotka sopivat melkein jokaiseen hiusmalliin. Muotitukan hankkiminen ei tänä vuonna vaadi välttämättä edes kampaajalla käymistä. Hiustyyleissä suositaan nyt muun muassa:

  • kerrostettuja leikkauksia
  • keskijakausta
  • kiharoita
  • niska nutturoita ja ponnareita.

Entä haluaisitko inspiraatiota hiusten värjäykseen? Tällä hetkellä etenkin vaaleille hiuksille löytyy monta eri värjäystrendiä! Katso tästä, miltä julkisuudesta tunnetut naiset näyttävät vaaleissa lookeissa!

Hiusmallit 2021 – tukkatrendeissä nähdään nyt keskijakausta. Kuvassa vaaleahiuksinen nainen.
Keskijakaus ja vaalean eri sävyt ovat vuoden 2021 suosituimpia hiustrendejä.
X