Jennifer Garner
Jennifer Garner koki melkoisen seikkailun Ruotsin-reissullaan.
Julkkikset

Hollywoodin supertähti Jennifer Garner piti pelastaa Tukholman laivaväylältä

Hollywood-näyttelijä ja kolmen lapsen äiti Jennifer Garner joutui kiperään tilanteeseen eksyessään vanhimman tyttärensä kanssa Itämerellä. Melontareissulla ollutta kaksikkoa riensi pelastamaan kajakkivuokraamon ruotsalaisnuorukainen.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: MVPhotos

Luulitko, että Itämeressä seilaavat vain ruotsinlaivat? Ehei, tarpeeksi ahkeralla melomisella laivaväylälle voi päästä pelkällä kajakilla. Tämän todisti Golden Globe -palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Jennifer Garner, 46, ja hänen 12-vuotias tyttärensä Violet Affleck.

Kaksikko jouduttiin pelastamaan Tukholman laivaväylältä, kun leppoisa melontaretki meni mönkään. Äiti ja tytär olivat Ruotsissa viettämässä kahdenkeskistä laatuaikaa ennen Violetin koulun alkamista.

”Sainko meidät eksyksiin kajakilla? Kyllä. Meloimmeko kaikilla voimillamme sata tuntia ja päädyimmekö laivaväylälle? Pelkään pahoin. Pitikö meidät pelastaa? Jep”, Jennifer kirjoittaa Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä. Jenniferin eilen jakamalla postauksella on tällä hetkellä yli 153 000 tykkääjää.

Kajakkivuokraamon ruotsalaisnuorukaisesta tarinan sankari

Kun Jennifer tajusi, että hän ja Violet ovat auttamatta eksyneet, hän soitti Långholmen Kajak -kajakkivuokraamoon. Oitis puhelun jälkeen heitä lähti etsimään kajakkivuokraamon työntekijä Mattias Persson.

Persson löysi kaksikon ja vei heidät turvaan. Jennifer kiitteleekin Mattiasta niin kuvan yhteydessä kuin Instagram Storyssaankin. Instagram Storyssa julkaisemassaan päivityksessä Jennifer on samassa kuvassa Mattiaksen kanssa ja kuvailee tätä pelastajaksi.

Kajakkivuokraamo on napannut kuvan Jenniferin Instagram Storysta ja jakanut sen omalla Instagram-tilillään. Kajakkivuokraamo kommentoi tapahtunutta kuvan yhteydessä melkoiseksi seikkailuksi.

Lähteet: Entertainment Tonight, Page Six

X