Julkkikset

Huono äiti -bloggaaja Sari Helinin goottihenkisen Linnan juhlat -asun valitsi perheen teinipoika Sisu: ”Ettei äiti vaan näytä pitsimummolta”

Huono äiti -bloggaaja Sari Helin saapui Linnan juhliin teinipoikansa valitsemassa muotiluomuksessa. Musta, goottihenkinen asukokonaisuus on etenkin nuorten silmissä muodikas.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Mikko Helin

Huono äiti -bloggaaja Sari Helin ja Petri Sarvamaa juhlistivat Suomen 101-vuotiaspäivää.

Huono äiti -bloggaaja Sari Helin saapui Linnan juhliin teinipoikansa valitsemassa muotiluomuksessa. Musta, goottihenkinen asukokonaisuus on etenkin nuorten silmissä muodikas.

Huono Äiti -bloggaaja Sari Helin, 49, saapui Linnan juhliin meppinä toimivan puolisonsa Petri Sarvamaan, 58, kanssa näyttävässä iltapuvussa.

Sari Helinin musta,  drapeerattu taftipuku on erikoisista ja taiteellisista muotiluomuksistaan tunnetun Rick Owensin suunnittelema. Olkaimettomassa mekossa on runsaasti kerroksia ja materiaali kuin tuulipukukangasta. Kengiksi valikoitui Owensin goottihenkiset kiilakorkokengät.

Linnan juhlat -iltapuvun äidilleen valitsi perheen teinipoika, 15-vuotias Sisu.

– Sisu valitsi puvun, ”jotta äiti ei näyttäisi pitsimummolta.” Rick Owenshan on nuorille ”the Suunnittelija”, Sari Helin kertoo.

Sari Helinin mustan Linnan juhlat -asun valitsi perheen teinipoika.
Sari Helinin mustan Linnan juhlat -asun valitsi perheen teinipoika.

Pariskunnalla on myös 10-vuotias tytär Sissi.

Sari Helinin kampauksesta vastasi jälleen Sari Helinin veli, Mikko Helin. Kampaukseksi valikoitui pään yläpuolelle tuleva nuttura, joita Sari Helinin mukaan laulaja Jennifer Lopez suosii.

– Harmi, että pelkällä nutturalla ei nainen näytä silti samalta kuin Jennifer, Sari vitsailee.

Koruissa Lapin luontoa

Sari Helinin itsenäisyyspäivän korut on suunnittelut korutaiteilija Katri Alatalo. Korujen materiaalina on Lapin luontoa.

”Enontekiön erämaassa kasvoi riekko, Raattamassa puu, josta tuohi. Pohjoisen karuus ja kauneus”, korutaiteilija kuvailee uniikkeja koruja tiedotteessa.

Myös Sari Helin kertoi tiedotteessa sen, miksi hän valitsi tänä vuonna Linnaan juuri Katri Alatalon suunnittelemat korut.

”Siksi, että suomalainen luonto on suurin arvomme. Se ei ole itsestäänselvyys, kuten Lapinkin ja Heinäveden kaivoshankkeet ikävällä tavalla muistuttavat. Ja siksi, että meillä on Suomessa upeita käsityöläisiä, joilla on kansainvälisen tason taitoa.”

Sari Helinin aiemmat Linnan juhlat -asut ovat herättäneet huomiota

Vuonna 2017 Sari Helin asteli Linnan juhliin erikoisessa,  Marjut Rahkolan suunnittelemassa lastenvaatekankaasta valmistetussa iltapuvussa.

Vuoden 2016 Linnan juhlissa Sari Helinin Zac Posenin suunnitteleman olkaimettoman, pitkähelmaisen ja värikkään iltapuvun löysi hänen veljensä Mikko Helin.

Lue kaikki vuoden 2018 Linnan juhlistä täältä!

X