Laulaja Evelina Annassa
– Yksityiselämässäni olen hyvin kärsivällinen.
Julkkikset

Hurja tilanne kesken keikan – Evelina poisti humalaisen miehen itse lavalta: ”Uhkaavat tilanteet saavat liskoaivoni toimimaan”

Evelina, 25, on Suomen toiseksi striimatuin naisartisti. Suosion lieveilmiöt ovat tulleet vuosien aikana tutuiksi. – Olen huomannut, ketkä ovat oikeita ystäviäni ja mitä piirteitä läheisissäni arvostan. Arvostan lojaaliutta yli kaiken.
Teksti: Annan toimitus Kuvat: Sampo Korhonen

Toukokuussa 25 täyttänyt Evelina eli Eveliina Tammenlaakso muistaa jo pienestä tytöstä asti ajatelleensa, että hänestä tulee isona laulaja.

– Minulle on opetettu kotona, että asioita saadakseen täytyy itse tehdä duunia niiden eteen. Mikään ei tule elämään muuten vain.

Vuonna 2019 Evelina oli keikalla Himoksella, kun lavalle yhtäkkiä nousi humalainen mies tanssimaan. Ärsyyntynyt Evelina huusi järjestysmiehiä apuun, mutta kun heitä ei heti kuulunut, hän tarttui itse tunkeilijaan rivakasti ja veti tämän lavan sivuun ja siltä alas.

– Minulla on yleensä pitkä pinna ja kestän aika hyvin kaikennäköistä, mutta uhkaavat tilanteet ovat sellaisia, jotka saavat liskoaivoni toimimaan. Huonolle käytökselle ja paskanjauhannalle minulla on nykyään nollatoleranssi.

– Yksityiselämässäni olen hyvin kärsivällinen enkä kovin helposti edes ärähdä mistään, mutta tilanteissa, joissa joku tuntematon tulee rajojeni yli, se on että naps, mun ei tarvi tällaista katsella.

Vakiintunut suosio ja menestys ovat tuoneet Evelinalle paitsi taloudellista riippumattomuutta, myös itsevarmuutta. Se on auttanut häntä keskittymään niihin asioihin, jotka ovat hänelle oikeasti tärkeitä.

– Olen huomannut, ketkä ovat oikeita ystäviäni ja mitä piirteitä läheisissäni arvostan. Arvostan lojaaliutta yli kaiken. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja empatia ovat minulle tärkeitä ominaisuuksia – niin itsessäni kuin myös heissä, jotka päästän lähelleni.

– Mietin myös sitä, millainen ystävä itse olen ja millaisia resursseja itselläni on. Tässä poikkeustilassa, kun kaikilla tuntuu olevan ainoastaan aikaa, huomaa, ketkä laittavat välillä myös itse ensimmäisen viestin.

Evelina on oppinut sanomaan ei.

Luit juuri lyhennelmän Annan jutusta, jonka on kirjoittanut Iina Alanko. Jutussa Evelina kertoo muun muassa plagiointikohusta, jonka keskelle hän joutui. Lue koko juttu Annasta 24/2020 tai digilehdestä. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X