Iina Kuustonen studiossa.
Näyttelijä Iina Kuustonen on treenannut itsensä kovaan kuntoon.
Julkkikset

Iina Kuustonen valmistautuu uuteen rooliinsa ahkeralla treenillä – julkaisi kuvan, jossa hauikset keräävät kaiken huomion

Näyttelijä Iina Kuustonen on treenannut voimiaan säästelemättä uuteen rooliinsa Punttikomedia-elokuvassa.
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: Sampo Korhonen

Näyttelijä Iina Kuustonen on täynnä voimaa, ainakin jos tähden uusimpia sosiaalisen median postauksia katsoo. Näyttelijä on valmistautunut uuteen rooliinsa Punttikomedia-elokuvassa treenaamalla monta kertaa viikossa valmentajan silmien alla kuntosalilla.

Harjoittelu on tuottanut tulosta. Uudessa Instagram-kuvassaan näyttelijä poseeraa lihaksikkaiden miesten ympäröimänä treenivaatteissa, ja hänen käsivartensa ovat lihaksikkaat ja vahvan näköiset.

– En tiennyt, että fitness-urheilija elää huippu-urheilijan elämää. Elämä on ollut viime ajat kurinalaista ja kiinnostavaa, vaikka Nutella-purkkikin on käynyt mielessä, Iina kertoo elokuvan tiedotteessa.

Näyttelijä on ollut aina kova tekemään töitä rooliensa eteen. Kehon muokkaaminen rooleja varten on Iinan mielestä kiehtovaa.

– Olen todella kova tekemään töitä, näen paljon vaivaa, perehdyn ja treenaan jokaista rooliani varten. Tällainen työmentaliteetti on minulle tärkeää, Iina kuvaili itseään Anna-lehden haastattelussa aiemmin.

Liikunta on tapa rentoutua

Iina on kertonut liikunnan olevan iso osa hänen rentoutumistaan. Nykyään hän on opetellut myös palautumisen tärkeyttä, mikä ei ole aina ollut itsestään selvää.

Iina Kuustonen pitää käsissään kirjaa ja katsoo mietiskellen muualle.

Iina Kuustonen arvostaa nykyään palautumisen ja levon tärkeyttä.

– Ideaalimaailmassa voisin aina töiden jälkeen käydä juoksulenkillä ja sitten mennä kotiin. Se on niin mahtavaa, kun saa tyhjennettyä pään. Myös kutominen, jooga ja sali ovat henkireikiäni, Iina summasi Annan haastattelussa syksyllä 2020.

X