Julkkikset

Iiro ja Meiju ovat tämän kauden vanhin TIS-pari: ”Pettämisen syy on aina pettäjän epävarmuus itsestään”

Temptation Island Suomi -ohjelman 5. tuotantokauden vanhin pariskunta on Meiju, 28, ja Iiro, 32. Meiju ja Iiro ovat aiemmissa suhteissaan niin pettäneet kuin tulleet petetyiksi.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

Iiro ja Meiju ovat Temptation Island Suomi -ohjelman 5. tuotantokauden varttunein pari.

Temptation Island Suomi -ohjelman 5. tuotantokauden vanhin pariskunta on Meiju, 28, ja Iiro, 32. Meiju ja Iiro ovat aiemmissa suhteissaan niin pettäneet kuin tulleet petetyiksi.

Temptation Island Suomi -ohjelman 5. tuotantokauden varttunein pari Iiro ja Meiju ovat jo tv:stä tuttuja, vaan eivät pariskuntana. Helsinkiläinen Meiju oli yksi ohjelman 4. tuotantokauden sinkuista. Turkulainen Iiro taas nähtiin viime vuonna Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Iiro ja Meiju eivät koskaan hakeneet mukaan Temptation Islandiin

Viime kesänä RMJ-festivaaleilla toisiinsa tutustunut pari ei ikinä hakenut TIS-ohjelmaan, vaan heidät houkuteltiin mukaan. Ohjelmaan mukaan lähtemistä ehdotettiin viestitse Iirolle, ja tämä laittoi saamastaan ehdotuksesta Meijulle oitis kuvakaappauksen.

– Ensireaktioni oli, että ei missään tapauksessa. Meni puoli tuntia ja aloin katsella ulos ikkunasta. Satoi loskaa. Muutin mieleni ja ajattelin, että lähdetään vaan ottamaan pieni breikki Suomesta, Meiju kertoo.

– Olen ollut siihen aikaan vuodesta, jona kuvaukset olivat, yleensä kolmesta viikosta kuukauteen lomalla. Ajattelin, että ohjelmaan mukaan lähteminen olisi nyt tällainen maksettu loma. Että tämähän on helppo juttu, Iiro kertaa omia ajatuksiaan.

Kumpikin on pettänyt ja tullut petetyksi

Meiju ja Iiro ovat aiemmissa suhteissaan pettäneet ja tulleet petetyiksi. Heidän suhteessaan ei pettämistä tai luottamuspulaa ainakaan ennen ohjelmaan mukaan lähtemistä kuitenkaan ole koskaan ollut.

– Varsinkin Iirolla on aika kovakin pettämistausta. Mutta olemme katsoneet, että meidän suhde on uusi ja erillään näistä kaikista muista suhteistamme, Meiju kertoo.

Iiro ja Meiju kertovat, että ovat suhteensa aikana puhuneet paljon kaikesta – myös pettämisestä ja sen syistä.

– Oma mielipiteeni on, että pettämisen syy on aina pettäjän epävarmuus itsestään. Pettäminen ei johdu suhteesta tai toisesta ihmisestä, Meiju sanoo.

– Olen ihan samaa mieltä, Iiro komppaa kumppaniaan.

Pettämisen raja menee toiminnassa, joka satuttaa kumppania

Pettämisen raja on Meijun mielestä veteen piirretty viiva. Jos omat tekemiset menevät niin läheisiksi vieraan ihmisen kanssa, että teoillaan satuttaa omaa kumppaniaan, on kyse todennäköisesti pettämisestä.

– Kun lähdimme mukaan ohjelmaan, mietimme paljon sitä, että kyllä aikuisen ihmisen pitää omat rajansa tuntea ja tietää se, milloin satuttaa toista ihmistä, Meiju kertoo.

Miten TIS-juontaja Sami Kuronen kuvailee Meijua ja Iiroa? Sami Kuronen kertoo, millaisia 5. kauden TIS-parit ovat: ”Mukana on hahmoja, joiden ympärillä keskustelu tulee käymään kiivaana”

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin 13.3. alkaen klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

X