Janni Hussin toinen syöpäleikkaus on nyt ohi.
Julkkikset

Janni Hussi lähetti terveiset seuraajilleen syöpäleikkauksen jälkeen: ”Täällä kaikki hyvin”

Harvinaiseen ihosyöpään sairastunut Janni Hussi julkaisi kuvan sairaalasta leikkauksen jälkeen. Joel Harkimo on ollut sairaalassa rakkaansa tukena.
Teksti: Kia Toivanen Kuvat: Paula Kukkonen

Liikunta-alan yrittäjä, bloggaaja ja somevaikuttaja Janni Hussi, 27, on julkaissut Instagram-tilillään ensimmäisen päivityksen syöpäleikkauksensa jälkeen.

Janni kertoi eilen sekä YouTube-kanavallaan että Instagramissa sairastuneensa dermatofibrosarkoomaan, joka on hyvin harvinainen ihosyövän tyyppi. Hän kertoi myös menevänsä syöpäleikkaukseen.

Torstaina iltapäivällä Janni päivitti kuulumisiaan sairaalasta. Hän julkaisi kuvan sairaalasta vain vuorokauden näkyvillä pysyvissä Instagram-tarinoissaan, jossa hän kertoi leikkauksen olevan jo ohi ja sujuneen hyvin.

”Täällä kaikki hyvin”, Janni kirjoitti kuvatarinaan.

Joel Harkimo rakkaansa tukena

Koskettavassa kuvassa Janni pitää kädestä rakastaan Joel Harkimoa. Aiemmin samana päivänä Hussin Instagram-tarinoissa oli myös kuva, jossa pariskunta odotti yhdessä Jannin vuoroa leikkaussaliin.

Myös Hussin seuraajat ovat olleet tukena ja lähettäneet lukuisia kannustavia viestejä.

”Ollaan kohtalotovereita poikani kanssa. Olemme todella hyvissä käsissä Suomessa syöpäpotilaina, upeiden lääkäreiden ja lääketieteen ansiosta. Voimia, periksiantamattomuutta, rakkautta ja iloa elämääsi”, kirjoittaa eräs rintasyöpään sairastunut seuraaja.

”Voimia sinulle ja miehellesi myös… te selviätte yhdessä mistä vaan ❤️❤️❤️”, kirjoittaa toinen seuraaja.

X