– Olen epäonnistunut kaikissa parisuhteissani, sanoo Jari-Matti Latvala.
Julkkikset

Parisuhteissaan epäonnistunut Jari-Matti Latvala Seurassa: ”Osa nuoruutta jäi elämättä, enkä oppinut olemaan tyttöjen kanssa”

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, puhuu suhteistaan tuoreessa Seurassa. – Houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu, Jari-Matti sanoo.
Teksti: Anna.fi Kuvat: OM-arkisto

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala, 35, kertoo Seurassa, kuinka autourheilu on aina vaikuttanut hänen ihmissuhteisiinsa. Ensimmäisen seurustelusuhteensa hän koki vasta kaksikymppisenä.

– Olen epäonnistunut kaikissa parisuhteissani. Se johtuu siitä, että jätin tietyn osan nuoruutta elämättä. En tehnyt sellaisia asioita, mitä muut tekivät. Ei ollut aikaa ihastuksille tai hauskanpidolle enkä oppinut olemaan tyttöjen kanssa. Se on heijastunut parisuhteisiin, lapsuudestaan asti ralliin keskittynyt Jari-Matti sanoo.

Myöhemmin hän yritti paikata kokematta jäänyttä nuoruuttaan.

– Houkutukset ovat olleet suuria, ja niihin on tartuttu, vaikka olin parisuhteessa.

Lue myös: Parisuhteessa petetty kokee riittämättömyyttä – mies ja nainen reagoivat uskottomuuteen eri tavoin

Jari-Matti Latvala: En jaksa lähteä rakentamaan uutta parisuhdetta

Jari-Matin parisuhde mediapersoona Maisa Torpan kanssa päättyi viime syksynä kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Jari-Matti Latvala ei ole vielä valmis uuteen suhteeseen.

– Olimme kihloissa ja menossa naimisiin ja lopulta peruin häät. Se oli niin vaikeaa. En jaksa lähteä rakentamaan uutta parisuhdetta, se ottaa vielä aikaa.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa.

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa kihlautuivat vuonna 2017. Pari erosi viime syksynä.

Jari-Matti Latvala luopui unelmastaan

Viime syksynä selvisi, että Jari-Matti ei saa jatkosopimusta Toyota-tallista. Sen myötä hän on opetellut päästämään irti unelmastaan.

Jari-Matti sanookin vihdoin ymmärtäneensä, että maailmanmestaruus tai sen puuttuminen ei määritä hänen arvoaan ihmisenä. Tämän oivalluksen myötä Jari-Matti on pystynyt hyväksymään myös sen, että hänestä ei ehkä ikinä tulekaan rallin maailmanmestaria.

– Haaveilin mestaruudesta pikkupojasta asti, mutta pystyn elämään tämän asian kanssa. Vielä tämän vuoden alussa se oli mahdoton ajatus. Nyt olen pystynyt päästämään irti.

Lue myös: Etä-äiti-blogi: Ei useasti eronnut onnistu enää suhteissaan, miksi edes yrität?

X