Julkkikset

Jari Sarasvuo haluaa oikaista harhaluulon parisuhteestaan: ”Ilman en olisi koskaan tavannut Virpiä”

Virpi ja Jari Sarasvuolla on sellainen parisuhde, jossa toiselle selostetaan hiihtokisoja.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Virpi ja Jari Sarasvuo.

Virpi ja Jari Sarasvuolla on sellainen parisuhde, jossa toiselle selostetaan hiihtokisoja.

Entinen maastohiihtäjä Virpi Sarasvuo saapui puolisonsa yrittäjä Jari Sarasvuon kanssa Tanssien tähtiin -show’n kutsuvierasensi-iltaan Espoon Sellosaliin. Sarasvuot ehtivät käydä kulttuuri-iltamissa aina toisinaan ja tällä kertaa tanssielämystä odotti eniten Virpi, joka kilpaili kolmisen vuotta sitten Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. 

– Kyllä tämä taisi mennä minun piikkiini. Käymme katsomassa hyviä juttuja aina kun voimme, Virpi kertoi. 

Aiemmin päivällä Virpi oli iloinnut Suomen mieshiihtäjien MM-viestin hopeamitaleista. Jari oli ollut kisojen aikana palaverissa, mutta hän sai kotiin tultuaan vaimoltaan tarkkanäköisen tiivistelmän hopeahiihdosta.

– Virpi ei ollut studiossa vaan kotona penkkiurheilijana. Ja kun minä olin poissa, niin hän halusi vaivaa nähden esittää minulle tapahtumien kulun – ja tosi tarkasti esittikin, Jari kertoi.

– Se oli ihanaa! Virpi näytteli viestin kulun hiihtäjä hiihtäjältä. Minulta voi siis kysyä mitä tahansa tämän päivän viestiin liittyvää.

Hiihto on yhdistänyt pariskuntaa aina, vaikka Jari kertoi törmänneensä somessa väitteeseen, että hän olisi innostunut hiihdosta vasta Virpin tavattuaan. 

– Se on kyllä ihan päinvastoin. En olisi koskaan tavannut Virpiä ilman innostustani hiihtoa kohtaan, Jari tarkentaa.

– Ja nyt kun olemme olleet 13 vuotta jo naimisissakin, me selostamme toisillemme hiihtokisoja.

Jari ja Virpi Sarasvuo
Jari ja Virpi Sarasvuo lomailevat aina kun vain voivat myös kodin ulkopuolella. – Etätyöaika jäi vähän päälle ja jonkin verran tulee kotoa käsin tehtyä yhä töitä. Välillä on hauskaa olla muutenkin yhdessä kuin kotona, Jari kertoi.

X