Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen
Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen edustivat ensimmäisiä kertoja yhdessä BlacKKKlansman-elokuvan ensi-illassa vuonna 2018.
Julkkikset

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat odottavat esikoistaan – lapsen sukupuoli paljastettiin kakkua leikkaamalla

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat juhlivat tulevaa perheenlisäystä ystävien ympäröiminä Ibizalla.
Teksti: Viivi Aaltovesi Kuvat: MVPhotos

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen kumppaninsa, malli Alexandra Escat odottavat esikoistaan. Vauvauutinen käy ilmi Alexandran Instagram-tililtä. Tilille lisätyissä, Ibizalla kuvatuissa videoissa Alexandra ja Jasper juhlivat ystävineen tulevaa vauvaa.

Jasper ja espanjalais-filippiiniläinen Alexandra ovat pitäneet yhtä useamman vuoden ajan, ja pariskunta on edustanut yhdessä muun muassa Linnan juhlissa vuonna 2018. Keväällä 2020 he ottivat yhdessä koiran, samojedinpentu Taigan.

Vuonna 2019 Jasperin isä Seppo Pääkkönen kertoi Annalle ensikohtaamisestaan Alexandran kanssa.

– Mietin, että minkähänlainen prinsessa sieltä tulee. Mutta Alexandra onkin ihan rela ja tavallinen tyyppi. Paitsi että on tosi pitkä ja kaunis, Seppo kertoi.

Lapsen sukupuoli paljastui kakun väristä

Jasperin ja Alexandran vauvakemut eivät olleet mitkä tahansa tulevaa perheenlisäystä juhlistavat illanistujaiset, vaan niin kutsutut gender reveal partyt, eli sukupuolenpaljastusjuhlat. Juhlien ydin on paljastaa tulevan lapsen sukupuoli jollakin näyttävällä tavalla. Jasperin ja Alexandran tapauksessa tuo tapa oli leikata kakkua, jonka sisus paljastui punaiseksi: tyttö tulossa! Mukana hurraamassa oli joukko ystäviä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Alexandra Escat (@alexandraescat) jakama julkaisu

Yhdysvaltalaisten julkkisten ja vaikuttajien esimerkin myötä gender reveal -juhlat ovat kasvattaneet suosiotaan myös Suomessa viime vuosina.  Gender reveal -videoita ovat julkaisseet myös muun muassa Duudsoneista tunnettu Jukka Hildén ja somevaikuttaja Chachi Hildén, jotka odottavat toista lastaan. Heidän lastensa sukupuolet on paljastettu punaista savua tupruttavilla väripanoksilla.

Alexandra on julkaissut Instagram-tilillään kuvia myös Chachin ja niinikään lasta odottavan Beata Pappin vauvajuhlista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Alexandra Escat (@alexandraescat) jakama julkaisu

Lue lisää sukupuolenpaljastusjuhlista Kaksplussasta: Gender reveal -juhlat ihastuttavat – Näin onnistuu vauvan sukupuolen paljastus 2020-luvun tyyliin

X