Jenni Dahlman
Jenni Dahlman on nyt kahden pojan äiti.
Julkkikset

Jenni Dahlman sai toisen lapsensa – poikavauva syntyi isänsä Ossi Väänäsen syntymäpäivänä

Jenni Dahlman julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi iloisen perheuutisen: perhe on täydentynyt poikavauvalla.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: OM-arkisto

Mallina, missinä ja Posse-ohjelman juontajana tutuksi tullut Jenni Dahlman, 36, on saanut kumppaninsa, ex-jääkiekkoilija Ossi Väänäsen, 38, kanssa toisen poikalapsen. Parilla on entuudestaan maaliskuussa 2017 syntynyt poika.

Jenni ilmoitti asiasta Instagramissa julkaisemalla kuvan uuden tulokkaan jaloista. Kuvasta on tykätty tähän mennessä yli 3000 kertaa ja se on kerännyt lukuisia onnitteluja.

– Pienimmät jalat tekevät isoimmat jalanjäljet sydämiimme, Jenni kirjoittaa herkän, mustavalkoisen Instagram-kuvansa ohessa.

Vauvalla ja isällä sama syntymäpäivä

Kuvan yhteydessä Jenni myös kertoo, että poikavauva on syntynyt 18. elokuuta, kuten isänsäkin. Ossi on syntynyt 18. elokuuta vuonna 1980.

Jennin Instagram-tili on yksityinen, joten kuvan näkevät vain hänen seuraajansa eli henkilöt, joiden seuraamispyynnön Jenni on hyväksynyt. Tällä hetkellä Jennillä on Instagramissa 14 700 seuraajaa.

Jenni on ollut viime aikoina medioissa esillä Kimi Räikkösen kirjan takia

Jenni oli vuodesta 2004 vuoteen 2014 naimisissa F1-tähti Kimi Räikkösen kanssa.

Viime viikolla julkaistiin Kimin elämäkertakirja Tuntematon Kimi Räikkönen, jonka Jenniä käsitteleviä osioita on ruodittu mediassa tiuhaan.

Kirjassaan Kimi muun muassa paljastaa, että suhde Minttu Räikköseen alkoi jo ennen avioeroa Jennistä. Lisäksi formulakuski kuvailee kirjassa, kuinka hänen valheensa värittivät vahvasti suhdetta Jennin kanssa.

X