Julkkikset

Joel Harkimo muutti unelmakotiin Sipooseen suvun lähelle: ”Pelottaa, että faija ei lähde meiltä kohta kulumallakaan”

Joel Harkimo paljastaa, ettei häntä pyydetty nyt suinkaan ensimmäistä kertaa TTK-tanssijaksi.

Teksti:
Emilia Saloranta
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Joel Harkimo ja Tiia Elg.

Joel Harkimo paljastaa, ettei häntä pyydetty nyt suinkaan ensimmäistä kertaa TTK-tanssijaksi.

Joel Harkimo nähdään syksyllä Atlantin yli -ohjelman lisäksi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähtioppilaana. Mies toteaa, että hänellä ei ole lainkaan tanssikokemusta.

–  Kyllä olen tässä paljon enemmän mukavuusalueen ulkopuolella, kun Atlantin yli purjehtiessa. Minua on pyydetty tähän aikaisemminkin, mutta osallistuminen ei ole ollut aikataulullisesti mahdollista. Nyt oli oikea aika lähteä messiin, hän totesi tanssiohjelman lehdistöpäivässä.

Joel vitsailee, että ohjelma toimii samalla hyvänä häävalssikurssina. Koronavarausten takia Joelin ja tämän avopuolison Janni Hussin häät ovat siirtyneet ensi kesälle.

– Ehkä voidaan vetää kunnon häätanssikavalkadi, jossa on kaikki lajit – ja sitten vieraat ovat ihan, että milloin tämä loppuu, Joel naureskeli yhdessä tanssinopettajansa Tiia Elgin kanssa.

Muutto unelmakotiin Sipooseen

Lähipiiriltä Jolle sai osallistumisestaan positiivista palautetta. Joelin äiti, kansanedustaja Leena Harkimo osallistui ohjelmaan vuonna 2006.

Isää Hjallis Harkimoa Joel näkee nykyään tiheään, sillä Joel muutti vastavalmistuneeseen unelmakotiin Sipooseen Jannin kanssa heinäkuussa. Talo sijaitsee vain sadan metrin päässä Hjalliksen kodista.

– Meillä on tosi hyvät välit. Muutenkin joka päivä on käynyt joku serkku tai muu katsomassa taloa, Joel kertoo.

– Ainoa mikä pelottaa on se, että faija ei lähde meiltä kohta kulumallakaan.

Joel paljastaa, että Hjallis-isä istuu hänen luonaan kylässä aamukahvilla harva se aamu.

– Keskimmäinen veli pääsi nyt armeijasta ja muutti kotoa, nuorin lähtee pelaamaan Jenkkeihin lätkää, niin sillä on iso talo tyhjillään, niin oikeasti hyvä, että ollaan siinä naapurissa, Joel mietti.

X