Johanna Pakonen
Johanna Pakonen kertoi kihloista Instagram-tilillään.
Julkkikset

Johanna Pakonen kertoo, miten puoliso alusti yllätyskosinnan: ”Tässä iässä varmasti jo tietää, kenen kanssa on mukava elää ja olla”

Laulaja Johanna Pakonen jakoi uutisen viime kesän kihloista Instagram-tilillään. – Emme hoksanneet, että kihlaus on mennyt kaikilta ohi, Johanna kertoi Annalle.
Teksti: Lotta Pellas Kuvat: OM-arkisto

Laulaja Johanna Pakonen kertoi Instagram-tilillään menneensä kihloihin rakkaansa kanssa tasan vuosi sitten heinäkuussa.

Vuosi sitten hän esitti SEN kysymyksen ja vastasin kyllä <3, Johanna oli kirjoittanut Instagram-julkaisuunsa. Tekstin perässä on päivämäärä 7.7.2020.

Puoliso kosi Johannaa pariskunnan yhteisellä kesälomareissulla Porvoossa viime vuonna, Johanna kertoi Annalle puhelimitse. Kosinta oli yllätys.

– Kyllä se vähän puskista tuli. Olimme paria päivää aikaisemmin keskustelleet tulevaisuudensuunnitelmista, ja puolisoni ohimennen mainitsi häistä ja kosinnasta. Sitten hän kosi minua kahden päivän kuluttua, mitä en osannut odottaa, mutta se oli positiivinen yllätys, Johanna kertoi.

– Tässä iässä varmasti jo tietää, mitä elämältä haluaa ja minkälaisen kumppanin haluaa ja kenen kanssa on mukava elää ja olla. Kihloihin meneminen oli siten luonnollinen jatkumo suhteelle.

Johanna teki päivityksensä kihlautumisen vuosipäivänä. Päivityksen tekeminen juuri nyt tuntui hänen mukaansa luontevalta, sillä puoliso oli juhannuksen jälkimainingeissa julkaissut kuvan, jossa molempien sormukset sattuivat näkymään. Puolison ystävät onnittelivat kihlaparia nähtyään kuvan.

– Emme hoksanneet, että se on mennyt kaikilta ohi tai että sitä olisi tarvinnut suuremmin huudella kenellekään, Johanna toteaa.

Kuvaan Johanna on liittänyt koskettavan säkeistön Marko Lämsän Ikuisesti sinun -kappaleesta:

Ikuisesti sinun vain,
koskaan rakkauttasi kadottaisi en.
Pysy aina valonain,
kosketustas ihollani tarvitsen.
Ikuisesti sinun oon,
voimaa lämmöstäsi elämääni saan.
Meitä rakkaus suojelkoon,
niin me selvittäisiin kahdestaan.

Johanna kertoo olleensa taustalaulajana Lämsän levyllä, ja kappale on jäänyt hänen mieleensä jo levytysajalta.

Yhteiset mielenkiinnonkohteet

Johannan mukaan pariskunnalla on hyvin samanlainen ajatusmaailma, samanlainen huumorintaju ja samanlaisia kiinnostuksenkohteita. Perhe on tärkeä molemmille.

Pariskunta pelaa frisbeegolfia, lenkkeilee ja pyöräilee yhdessä. Molemmat tykkäävät myös kalastaa ja vaeltaa. Lisäksi moottoriurheilu kiinnostaa kumpaakin.

– Olemme myös kiinnostuneet toistemme asioista ja mielenkiinnonkohteista.

Tulevaisuudelta Johanna odottaa vanhenemista yhdessä puolisonsa kanssa.

– Juuri eilen illalla pohdimme, että rauhoitummekohan, kun olemme molemmat reissuihmisiä.

Suunnitelmissa on viimeistään eläkkeellä hankkia matkailuauto, jolla reissata.

Pari löysi toisensa vuonna 2019

Johanna tapasi kihlattunsa syksyllä 2019.

– Olemme valtavan rakastuneita, ja meillä on niin erityinen yhteys, että välillä saattaa mennä päivä sängyssä makoillessa ja tuijotellessa toisiamme. Kuuntelemme musiikkia ja juttelemme, Johanna kertoi Annalle heinäkuussa 2020 julkaistussa haastattelussa, eli juuri pariskunnan kihlautumisen aikoihin.

Johanna kertoi myös arvostavansa kumppanissaan avoimuutta, rehellisyyttä ja aitoutta.

– Hänen kanssaan minulle tuli heti ensitapaamisella vahva tunne siitä, että olin vihdoin kotona. Niin kornilta kuin se kuulostaakin, minusta tuntuu, että meillä on sielullinen yhteys. Hän on kuin miespuolinen minä.

X