Julkkikset

Jukka ja Chachi Hildénille syntyi tyttövauva – 1-vuotias Sophia-tytär sai toivotun pikkusisaruksen

Duudsoneista tunnettu Jukka Hildén ja hänen vaimonsa, tanssija Chachi Hildén ovat toivoneet pikkusisarusta 1-vuotiaalle Sophia-tyttärelleen. Nyt pari on saanut perheenlisäystä.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Tommi Tuomi

Jukan ja Chachin esikoinen Sophia syntyi vuonna 2019.

Duudsoneista tunnettu Jukka Hildén ja hänen vaimonsa, tanssija Chachi Hildén ovat toivoneet pikkusisarusta 1-vuotiaalle Sophia-tyttärelleen. Nyt pari on saanut perheenlisäystä.

Chachi, 25, ja Jukka Hildénin, 40, toinen lapsi on syntynyt. Chachi jakoi varhain keskiviikkoyönä Instagram-tarinoissaan tekstin ”She’s here” eli suomeksi hän on täällä. Lausetta koristivat myös vaaleanpunaiset sydämet sekä äiti-emoji.

Chachilla ja Jukalla on entuudestaan 1-vuotias Sophia-tytär. Lisäksi perheeseen kuuluu Jukan kaksi lasta hänen aikaisemmasta avioliitostaan.

Tanssijana ja somevaikuttajana tunnettu Chachi julkaisi vielä muutama päivä ennen synnytystään Instagram-tilillään videon, jossa tanssii vauvavatsansa kanssa. Päivityksessä Chachi vitsailee yrittävänsä käynnistää synnytyksensä TikTok-tanssien avulla.

 

Chachi ja Jukka toivoivat Sophialle sisarusta pienellä ikäerolla

Chachi ja Jukka ovat toivoneet perheenlisäystä hetken aikaa. Viime vuonna Chachi kertoi Seura-lehden haastattelussa sanoneensa Jukalle 4 minuuttia parin esikoistyttären syntymän jälkeen, että ”pitäisikö tehdä toinenkin”.

– Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa. Olisi mukavaa, jos Sophialla olisi sisarus pienellä ikäerolla, Chachi sanoo haastattelussa.

Myös Jukka rakastaa isänä olemista. Marraskuussa 2019 hän kertoi Anna-lehden haastattelussa, että on asettanut itselleen kolme isyyden ohjetta, jonka mukaan yrittää elää.  Ohjeet kuuluvat seuraavasti: ”Kun perheessä on rakkautta, lapsille tulee hyvä sydän. Huomiota antamalla lapsille kehittyy hyvä itsetunto. Säännöt taas luovat turvaa ja opettavat, mikä on oikein ja mikä väärin.”

– Kaikista parasta on päästä seuraamaan uuden ihmisen kasvua. Toivon, että saan annettua lapsilleni mahdollisimman hyvät työkalut tähän elämään ja omat siivet, jotka kantavat, kun sen aika on, Jukka sanoo Annan haastattelussa.

Chachi ja Jukka ovat pitäneet yhtä kesäkuusta 2018 lähtien, jolloin pari vahvisti suhteensa. Chachi ja Jukka kihlautuivat muutama kuukausi myöhemmin elokuussa 2018. Reilu vuosi myöhemmin, syyskuussa 2019, pari avioitui.

Juttua korjattu 21.7.2021 kello 14.10: Jukan ja Chachin tyttären nimi on Sophia, ei Sophie, kuten jutussa aikaisemmin kerrottiin. 

X