Julkkikset

Julkkiskokki Sami Garam ja Nina-vaimo viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä – poikkeusaika on lähentänyt paria entisestään: ”Välimme ovat paremmat kuin koskaan”

Kokki Sami Garam ja Nina-vaimo tapasivat aikoinaan Tinder-treffipalvelussa. Koronapandemiasta huolimatta pari halusi järjestää itselleen jotain arjesta poikkeavaa hemmottelua ensimmäisen hääpäivänsä kunniaksi.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Julkkiskokki Sami Garam ja hänen vaimonsa Nina saapuivat yhdessä Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisiin Helsingin Pasilaan.

Tinder-treffipalvelussa aikoinaan tavannut pariskunta kertoi, että poikkeusaika on lähentänyt heitä entisestään.

– Välimme ovat paremmat kuin koskaan. Se johtuu varmasti siitä, että olemme saaneet olla niin tiiviisti yhdessä. Kevät meni muutenkin olosuhteisiin nähden loistavasti, vaikkemme juuri muuta tehneetkään kuin olimme kotona tai mökillä. Rahaa säästyi myös hirveästi, kun emme voineet käydä baareissa tai ravintoloissa, Sami ja Nina nauravat.

Julkkiskokki Sami Garam ja Nina-vaimo.

Sami Garam ja vaimo Nina ovat lähentyneet entisestään koronaviruspandemian aikana.

Siinä missä poikkeusaika hiljensi ravintoloitsijana toimivan Samin työt, on terveysasemalla terveydenhoitajana työskentelevä Nina painanut tavallista enemmän hommia.

– Ylitöitä on ollut tarjolla hirveästi, eikä niitä saa pitää vapaana pois. En ole hoitanut koronapotilaita, mutta olen kuitenkin käyttänyt koko ajan suojavarusteita, Nina kertoo.

Sami Garam ja Nina viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä

Viime vuoden huhtikuussa maistraatissa vihitty pari vietti kevään aikana myös ensimmäistä hääpäiväänsä eli paperihäitään. Koronapandemiasta huolimatta pari halusi järjestää itselleen jotain arjesta poikkeavaa hemmottelua.

– Juhlistimme hääpäiväämme yöpymällä Helsingin keskustassa sijaitsevassa hotellissa. Saimme ilmaisen huoneluokan korotuksen ja pääsimme hotellin parhaaseen huoneeseen, eli kaksikerroksiseen sviittiin, jossa oli muun muassa oma sauna ja pukeutumishuone. Illalliseksi tilasimme ateriat ravintola Groteskista, emmekä poistuneet huoneesta kertaakaan ennen aamua, pariskunta kertoo.

X