Julkkikset

Jussi Parviainen kertoo kirjassaan vaikeasta suhteestaan ex-vaimoonsa Satu Ruotsalaiseen: Uusperhe ei toiminut

Jussi Parviaisen uusi muistelmateos paljastaa, että Jussin avioliitto Satu Ruotsalaisen kanssa kärsi siitä, ettei Satu hyväksynyt Jussin lapsia tämän edellisestä liitosta. – Satu yritti parhaansa päästäkseen asettumaan minun ja lasteni väliin. Tilanne alkoi olla mahdoton, ja harkitsin eroa, mutta rakastin Satua aivan liikaa, Jussi sanoo kirjassaan.
13.3.2018 Teksti: Outi Pippuri Kuvat: Ari Heinonen, Paula Kukkonen/Otavamedia

Ohjaaja Jussi Parviaisen ja astrologi Satu Ruotsalaisen avioliiton särkyminen oli Jussille erityisen raskas paikka, ilmenee tänään ilmestyneestä Jussi Parviaisen muistelmateoksesta Jumalan rakastaja.

Kirjassa kerrotaan, kuinka unelmaliitolta vaikuttanut suhde alkoi, kun Jussi vuonna 1999 rakastui intohimoisesti Nelosen Urheilu-Uutisten juontajana työskennelleeseen Satuun ja lumoutui hänestä.

– Halusin tehdä Sadun kanssa kaiken oikein. En istunut kapakoissa, olin ehdottoman uskollinen ja annoin suhteelle kaikkeni. Vastavuoroisesti luotin Satuun. Hän oli minusta enkeli, silloin, Jussi sanoo kirjassa.

Viileät välit lapsiin

Pari avioutui elokuussa 2000 ja marraskuussa 2001 heille syntyi yhteinen Peppi-tytär.

Jussin mukaan avioliittoa alkoi kuitenkin nopeasti varjostaa Sadun viileät välit puolisonsa lapsiin tämän edellisestä liitosta.

– Tilanne alkoi olla mahdoton, ja harkitsin eroa, mutta rakastin Satua aivan liikaa.

Jussi sanoo, että hankala tilanne johti lopulta siihen, että Emmi siirtyi asumaan lähes yksinomaan äitinsä luokse. Tästä Jussi sanoo tuntevansa edelleen surua.

Emmi Parviainen ja Sanna-Kaisa Palo

Emmi Parviainen äitinsä Sanna-Kaisa Palon kanssa vuonna 2015.

Pettäminen johti eroon

Jussin ja Sadun liitto päättyi vuonna 2004, kun Jussi sai tietää Sadun sivusuhteesta. Eroa puitiin runsaasti julkisuudessa, sillä Satu antoi Iltalehdelle haastattelun, jossa hän tunnusti jääneensä kiinni toisesta miehestä, koska Jussi oli asentanut hänen autoonsa turvakameran.

Kirjassaan Jussi tunnustaa, ettei mitään turvakameraa ollut, vaikka hän olikin tuolloin uskotellut vaimolleen toisin.

– Mä tiesin, että autossa pariteltiin. Totta kai tiesin. Mun oli pakko saada tietää totuus, ja siksi sanoin Sadulle, että autossa on kamera, joka on kuvannut kaiken. Siinä vaiheessa Sadun fasadi murtui ja hän tunnusti kaiken. Olin siis ollut koko ajan oikeassa, Jussi sanoo.

Lopulta Satu haki avioeroa ja muutti Pepin kanssa pois Jussin luota. Iltalehden haastattelussa Satu sanoi, ettei heidän liitossaan ollut rakkautta koskaan ollutkaan ja että tilanne oli hänestä surkuhupaisa.

– Se loukkaa minua yhä. Kuinka ihmissuhde, jossa on lapsikin, voi olla surkuhupaisa, Jussi ihmettelee kirjasssaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *