Leo Stillman, Maryam Razavi
Leo Stillman tunnustaa elävänsä parisuhteessa ja olevansa rakastunut.
Julkkikset

Juuri eronneeseen Maryam Razaviin yhdistetty muusikko Leo Stillman tunnustaa: ”Olen rakastunut!”

Muusikko Leo Stillman ja vastikään Mikko Leppilammesta eronnut Maryam Razavi ovat viihtyneet viime aikoina tiiviisti yhdessä. Tuoreessa parisuhteessa elävä Leo ei kiellä suhdetta. – Olen rakastunut ja onnellisempi kuin koskaan aiemmin, Leo sanoo.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Arto Wiikari/Otavamedia

Vastikään Vuoden tulokas -pystillä Emma Gaalassa palkittu muusikko Leo Stillman, 26, on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä stylisti Maryam Razaviin, 34, joka erosi hiljattain juontajapuolisostaan Mikko Leppilammesta kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Leon ja Maryamin on nähty viettävän useasti iltaa yhdessä, ja jokin aikaa sitten Leo julkaisi heistä Instagram-sivuillaan yhteiskuvan, jonka yhteydessä hän hehkutti onneaan. Parin lämpimistä väleistä uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Feeeeling happy ❤️

Henkilön LEO (@leostillman) jakama julkaisu

Asiasta kysyttäessä Leo ei suoraan myöntänyt, muttei kieltänytkään suhdetta Maryamiin. Hän sanoo olevansa parisuhteessa, muttei tohtinut paljastaa enempää.

– Olen rakastunut ja onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Elämääni kuuluu tällä hetkellä pelkkää hyvää. En voi kuitenkaan kertoa kenen kanssa seurustelen, sillä se ei ole julkinen tieto, Leo kommentoi Kääntöpiste-elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.

Leo saapui katsomaan leffaa muusikkokollegansa Jannan kanssa, jota on hänen mukaansa kiittäminen myös tuoreesta parisuhteesta.

– Janna paritti minut. Olen hänelle tosi kiitollinen. Olemme Jannan kanssa hyviä ystäviä ja teemme parhaillaan myös kappaletta yhdessä, Leo kertoi.

”Virheitä sattuu!”

Emma Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon voittanut Leo aiheutti helmikuun alussa järjestetyssä gaalassa pienimuotoisen kohun, kun hänen kiitospuheensa sisälsi runsaasti kirosanoja. Leo myöntää ylilyönnin ja sanoo ottaneensa siitä opiksi.

– Ei ollut kieltämättä paras fiilis herätä seuraavana aamuna pienessä krapulassa, kun netti oli täynnä dissausta. Heitin innostuneena pari kirosanaa liikaa, ei siinä sen kummempaa. Virheitä sattuu, mutta nyt niistä on opittu.

Kaiken kaikkiaan juhlailta sujui hänen mukaansa kuitenkin erinomaisesti.

– Muutenhan ilta oli aivan loistava. Minulla oli hyvät ystäväni, äiti sekä veljeni seuranani, ja sain vielä pystinkin. Mikäs sen parempaa, Leo tuumi.

X