Julkkikset

Kanadalaismiehen kanssa pika-avioitunut rakkausvalmentaja Mia Halonen: ”Virallinen sitoutuminen tuntuu hyvältä”

Kanadalaisen rakennusmestarin Tim Poustien kanssa eilen Tampereella naimisiin mennyt rakkausvalmentaja Mia Halonen piti oman sukunimensä. – Olen itsenäinen nainen, sanoo puolen vuoden seurustelun jälkeen avioitunut Mia.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Ari Heinonen

Mia Halonen ja hänen rakennusmestarimiehensä aikovat järjestää varsinaiset hääjuhlat kesällä.

Kanadalaisen rakennusmestarin Tim Poustien kanssa eilen Tampereella naimisiin mennyt rakkausvalmentaja Mia Halonen piti oman sukunimensä. – Olen itsenäinen nainen, sanoo puolen vuoden seurustelun jälkeen avioitunut Mia.

Rakkausvalmentaja Mia Halonen ja kanadalainen rakennusmestari Tim Poustie menivät eilen naimisiin Tampereella, ja niin kesällä rakastuneesta parista tuli virallisesti aviopari.

Pariskunta oli tavannut netissä kesän alussa, elokuussa Tim tuli Suomeen tapaamaan Miaa.

– Kävimme yhdessä Tampereella  ja katselimme Sky Barin ikkunasta kesäillan auringonlaskua. Mietimme, että millaistahan täällä olisi joulukuussa, vuoden lyhimpänä päivänä, Mia muistelee.

Tim sanoo, että silloin päätettiin tehdä uudet treffit, kohdata samassa paikassa joulukuussa.

Miksi ei heti naimisiin?

Elokuun Suomen vierailun jälkeen Tim tuli syksyllä uudestaan Suomeen, vähän pidemmäksi aikaa ja vakavin aikein.

– Kosin tätä ihanaa naista, ja olisi hullua ajatella, että haluan mennä kanssasi naimisiin joskus puolen vuoden päästä tai kolmen vuoden kuluttua. Miksi ei heti, Tim on kertonut.

– Niin, miksi emme! Minulla on tuttuja, jotka ovat seurustelleet vuosia ja eivät silti ole naimisissa. He ihmettelevät, että miten te noin nopeasti etenette – yhtä hyvin minä voisin kysyä, että mikä teitä pitelee,  Mia jatkoi.

Niinpä Tampereen treffien luonne muuttui. Vihkiminen tapahtui maistraatissa vuoden pimeimpänä päivänä, ja auringonlaskun aikaan nuori pari skoolasi Sky Barissa yhteiselle tulevaisuudelle.

Tammikuussa muutto Kanadaan

Asiat ovat edenneet vauhdilla: Tim on jo myynyt asuntonsa, Mian asunto on myynnissä, ja pariskunta muuttaa Kanadaan tammikuussa. He aloittavat yhteisen elämän Vancouverinsaarella.

Mia on iloinen, että sitoutuminen on virallista, se tuntuu hyvältä. Hänen sukunimensä on kuitenkin edelleen Halonen, hän ei halunnut ottaa edes kaksoisnimeä.

– Olen itsenäinen nainen ja tottunut nimeeni, tuore rouva perustelee. Näin on selkeämpää.

Näillä näkymin nuori pari tulee Suomeen seuraavan kerran vuoden valoisimpaan aikaan, kesäkuussa. Silloin järjestetään hääjuhlat ystäville, nyt tehtiin tärkein ja virallinen puoli: mentiin ”vain”  naimisiin.

Lue myös:

Puolessa vuodessa nettitreffeiltä naimisiin – rakkausvalmentaja Mia Halonen avioitui

Deittivalmentaja Mia Halosen yllätyskihlat: ”Tapasin kanadalaisen Timin netissä

Tinderistä rakkauden löytäneen Sari Havaksen vinkit: Näin sinäkin onnistut

X