Katja Ståhl
Katja Ståhl ei löytänyt omanhenkistään seuraa Sabitan-heimonsa jäsenistä.
Julkkikset

Katja Ståhl tunsi olevansa väärässä heimossa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: ”Toisessa porukassa olisi ollut enemmän itseni tyyppisiä ihmisiä”

Toimittaja Katja Ståhl ei sulautunut Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvausten aikana yhteen oman heimonsa jäsenten kanssa. Katja uskoo, että kyse oli huonosta tuurista: toisen heimon jäsenten joukosta olisi voinut löytyä useampikin hengenheimolainen.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media

Kun toimittaja Katja Ståhlia, 49, pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan, hän halusi heti lähteä mukaan. Sarjassa Katja ja 15 muuta julkisuudesta tuttua henkilöä selviytyvät Filippiinien viidakon rankoissa oloissa ja kilpailevat samalla 30 000 euron voittopotista.

Hengenheimolaiset kuuluivat toiseen leiriin

Sarjan ensimmäisessä jaksossa kisaajat jaettiin kahteen leiriin: Sabitaniin ja Tugaween. Katjan heimoksi valikoitui Sabitan.

– En sulautunut porukkaan missään vaiheessa. Mutta en tiedä, sulautuiko siellä kauhean moni muukaan, Katja sanoo.

– Kyllähän sitä joidenkin kanssa voi olla samaa pataa, mutta minulle heimossani ei oikein ollut sellaisia ihmisiä. Se on myös vähän huonoa tuuria. Jos olisin ollut toisessa heimossa, minulla olisi ollut montakin. Meidän heimossa ei ollut. Oman heimoni jäsenet eivät olleet hirveitä. Emme vain olleet samaa sarjaa, Katja pohtii.

Katjan mukaan Tugawe-heimossa olleet Janni Hussi, Cristal Snow ja Kimmo Vehviläinen olisivat olleet enemmän hänen tyyppisiään ihmisiä.

Katjan kanssa eri heimoon kuulunut laulaja ja juontaja Cristal Snow paljasti jo aiemmin Anna.fi:lle, että ohjelman psykologisen pelin raakuus yllätti hänet.

Tallielämä oli mainiota valmistautumista Selviytyjiin

Katja tunnetaan paitsi toimittajana myös intohimoisena hevosihmisenä. Hänellä on kaksi omaa hevosta ja hevosaiheinen blogi Kavioliitossa 30v. Katja ei kuitenkaan ehtinyt ikävöidä saarella hevosia tai oikeastaan mitään muutakaan.

– Ei minulla tullut ikävä mitään muuta kuin tiettyjä ruokia tai oikeastaan makuja. En miettinyt, että apua, kuolen nälkään, mutta makeaa teki ihan sairaasti mieli. Välillä mietin, että kuolen, jos en saa jotain makeaa. Kun joku rupesi puhumaan pullasta tai pekonista, niiden maun tunsi jo suussaan, Katja muistelee.

Katjan mukaan tallielämä oli valmistanut häntä loistavasti saaren oloja varten.

– Minua nauratti, kun muut valittivat, että voi voi, kun on kylmä tai kuuma tai nälkä tai että on ihan likainen. Sehän on ihan arkea minulle. Minulla on aina kylmä, kuuma tai nälkä. Ja olen aina likainen. Se on ihan vakio. Saarella oli vain vähemmän vaatteita kuin tallilla ja hevosia ei ollut.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20:30.

X