Julkkikset

Kauppias Sampo Kaulanen vaimostaan: ”Minttu on ainoa elämäni nainen”

Kyläkauppias ja somepersoona Sampo Kaulanen on oppinut puoliksi amerikkalaiselta vaimoltaan Michele ”Minttu” Murphy-Kaulaselta, miten naisia tulee kohdella ja huomioida.
10.10.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -tv-sarjassa päästään tutustumaan Sampo Kaulasen, 38, ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasen, 37, elämään Äkäslompolossa, jossa he pyörittävät Jounin kauppa -kyläkauppaa.

– Vauhdikas ohjelma on tulossa. Ei siitä voi muuta tullakaan, kun Minttu on messissä. Hän on niin räväkkä, Sampo kertoo.

Sampo ja Minttu tapasivat vuonna 2010 Diili-ohjelman kuvauksissa. Äkkirakastumisesta ei kuitenkaan voida puhua: Sampo joutui liehittelemään Minttua yli vuoden päivät ensikohtaamisen jälkeen ennen kuin Minttu alkoi lämmetä ajatukselle yhteisestä tulevaisuudesta.

Nyt pariskunta on naimisissa ja elää arkea uusperheenä. Sampon ja Mintun perheeseen kuuluu heidän yhteinen 3-vuotias tyttärensä Rianna, Sampon tytär Jenriina sekä Mintun tyttäret Jasmin ja Jade.

Esitimme Sampolle Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjan kysymyksiä.

Mihin kiinnität naisessa ensimmäiseksi huomiota?

– Väkisinhän sitä ulkonäköön ensimmäiseksi kiinnittää huomiota. Mutta hyvin pian sen jälkeen kiinnitän huomiota siihen, minkä tyyppinen naisen luonne on. Siitä se lähtee. Mintussakin minua heti alusta lähtien kiinnosti eniten hänen eläväinen ja räiskyvä persoonansa.

Miten käsityksesi naisista on muuttunut kokemuksen ja iän yötä?

– Mintun myötä hyvin paljon. Minttu on opettanut minulle paljon kunnioitusta naisia kohtaan. Eli sitä, miten naisista puhutaan ja kuinka heidän kanssaan käyttäydytään ja toimitaan. Minttu on opettanut minulle myös, miten naisia huomioidaan. Luulen, että tämä tulee aika pitkälti Mintun kulttuurista. Siellä naiset vaativat enemmän kunnioitusta. Hänen kulttuurissaan naisista ei voi puhua vähättelevästi tai epäkunnioittavaan sävyyn.

Mitä yhteistä elämäsi naisissa on?

– Ei mitään. Oikeastaan näen, että Minttu on ainoa elämäni nainen.

Miten hurmaat naisen?

– Siitä on niin pitkä aika… Mintun hurmaaminen ei ollut helppoa. Häntä piti naarata toista vuotta. Se oli jatkuvaa huomiointia. Yritin olla romanttinen mutta kuitenkin mahdollisimman oma itseni, jotta en olisi ollut lipevä. Toisen ihmisen hurmaaminen on yleensä ottaen mielestäni kuitenkin paljolti kemioista kiinni. Jos kahden ihmisen kemiat eivät natsaa, voi hurmaamisen yrittäminen olla ihan turhaa. Vastapuoli ei välttämättä siinä tapauksessa hurmaannu, vaikka kuinka yrittäisi. Parastahan on löytää ihminen, jonka kanssa ei tarvitse näytellä tai kehitellä sen kummallisempia temppuja.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

– Tällä kokemuksella vajaa nelikymppinen nainen alkaa olla parhaimmillaan. Iän myötä naisen itsevarmuus kasvaa: nainen alkaa olla varma itsestään, kehostaan ja käytöksestään. Ikää saadessaan naisen ei tarvitse enää näytellä mitään tai tuoda itseään korostetusti esille.

Millainen on seksikäs nainen?

– Tykkään naisesta, joka uskaltaa olla oma itsensä ja näyttää kehonsa sellaisena kuin se on.

Mikä on kaikista vaikeinta naisen kanssa elämisessä?

– Se, että naisen mieliala voi vaihtua sekunnissa.

Millaisen naisen haluat kasvattaa tyttärestänne?

– Toivon, että hänestä tulisi itsevarma. Lisäksi toivon, että hän ei ota rinnalleen sellaista äijää, joka ei arvosta häntä tarpeeksi paljon.

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva TV5:llä 10.10. alkaen tiistaisin klo 20.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *