Julkkikset

Kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 50, Kotiliedessä: ”Lääkäri sanoi minulle, että olen liian lihava”

Kiinteistökuningatar ja pienen pojan äiti Kaisa Liski, 50, kertoo Kotilieden haastattelussa, että stressi, kiire ja väsymys ovat vieneet häneltä voimia. Ruuhkavuodet ovat verottaneet myös kuntoa. ”Lääkärikin sanoi minulle, että olen liian lihava.”
Teksti: Anna.fi Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Kiinteistövälittäjä, yrittäjä ja viisivuotiaan Manu-pojan äiti Kaisa Liski elää 50-vuotiaana elämänsä kiireisimpiä ruuhkavuosia. Uusimmassa Kotilieden haastattelussa käy ilmi, että jatkuva stressi, työkiireet, unettomat yöt ja äitiyden paineet ovat verottaneet Kaisan voimia ja kuntoa.

”Painoa on tullut toistakymmentä ki­loa lisää. Lääkärikin sanoi minulle, että olen liian lihava. Painoa pitää saada alas, jotta pystyn liikkumaan enemmän”, Kaisa kertoo.

Kaisalla on toisessa jalassaan  urheiluvamma, joka vaikeuttaa liikkumista. Työkiireiden vuoksi myös rakas seura- ja paritanssiharrastus on jäänyt vähemmälle. Iltaisin Kaisa käy kuitenkin reippailla kävelylenkeillä.

”Olen päättänyt mahtua vanhoihin vaatteisiini”

Pelkkä lääkärin lausunto ei kuitenkaan Kaisa Liskiä ahdista – vaan myös vaatekaapin tämänhetkinen sisältö.

”Minulla on 18 neliön vaatekaappi, jos­sa on aika paljon makeita vaatteita. Juuri nyt niistä mikään ei mene päälleni. Kun huomasin sen, minulla meni hermo”, Kaisa kertoo Kotilieden haastattelussa.

Kaisa on päättänyt mahtua vielä vanhoihin vaatteisiinsa, jotka eivät tällä hetkellä ole sopivia.

”En ole ulkonäkökeskeinen, mutta nyt päätin, että vaatekaappini ei mene uusiksi. Aion vielä mahtua vanhoihin vaatteisiini.”

Edessä on tiukka laihdutuskuuri: Kaisa kertoo karsivansa ruokavaliostaan kovat rasvat, valkoisen sokerin ja hiilihydraatit. Ruokavalioon kuuluu paljon proteiinia ja kasviksia. Kaisa kertoo rakastavansa leipää, perunaa ja tilli-kermaviili­sipsejä – mutta nyt niistä on luovuttava.

Vaikka Kaisa tiedostaa itsekin elävänsä äärirajoilla väsymyksen ja jaksamisen kanssa, hän ei pelkää uupuvansa liiaksi. Kaisa tietää, mikä on hänen voimansa salaisuus.

”En ota itseäni liian vakavasti. Se pelastaa monessa tilanteessa.”

Lue Kaisa Liskin haastattelu uusimmasta Kotiliedestä!

X