Kimi Räikkönen
Kimi Räikkösen elämäkerta julkaistaan pian.
Julkkikset

Kimi Räikkönen antoi kasvot salaisuudelle – katso kuva!

F1-kuski Kimi Räikkösen monelle eri kielelle käännettävä elämäkertakirja julkaistaan pian. Kirjan sisältö on edelleen tiukasti varjeltu salaisuus, mutta nyt Kimi on hieman raottanut kirjan ympärillä leijuvaa salaisuuksien verhoa: hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan kirjan kannesta.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos, Sutton Motorsport Images

F1-tähti Kimi Räikkösen, 38, elämäkertakirja Tuntematon Kimi Räikkönen ilmestyy 16. elokuuta. Kimi päätti kuitenkin paljastaa kirjan kannen Instagramissa jo ennen julkaisupäivää.

”Minun tähänastinen tarinani. Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi 16.8.2018. Muilla kielillä pian sen jälkeen”, Räikkönen tiedottaa kuvan yhteydessä.

My story so far. Available in Finnish and Swedish 16.8.2018. Other languages soon after.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Kirjassa ääneen pääsevät myös läheiset

Kirjailija Kari Hotakaisen kirjoittamassa elämäkerrassa Kimin lisäksi ääneen pääsevät myös hänen äitinsä, veljensä, vaimonsa ja uskotut ystävänsä.

Puheenvuoron saavat myös muut kuljettajat, tallipäälliköt, mekaanikot, fysiovalmentaja, manageri ja aivan tavallinen formulafani.

Kirjan kustantaja Siltala kuvailee, että pian julkaistava elämäkerta on hurja, humoristinen ja liikuttava kirja, joka avaa huiman maailman myös niille, jotka eivät ole kiinnostuneet moottoriurheilusta.

Kirja kertoo ajamisesta, perheestä, luottamuksesta, vapaa-ajasta ja nuoren miehen tähänastisen elämän dramaattisista hetkistä.

X