Pamela Tola
Pamela Tola
Julkkikset

Kolmen lapsen äiti Pamela Tola: ”Minulla on meneillään seesteisempi aika äitiydessä”

Napapiirin sankarit -elokuvista tuttu näyttelijä Pamela Tola, 35, tietää kolmen lapsen äitinä, miten haasteellista vanhempien voi olla tasapainoilla eri roolien välillä.
Teksti: Linda Martikainen Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia, Atte Kajova/Otavamedia

Näyttelijät Pamela Tola, 35, ja Jussi Vatanen, 39, nähdään ensi-iltansa 23. elokuuta saavassa Napapiirin sankarit 3 -komediaelokuvan päärooleissa.

Inarilla on kriisi tässäkin elokuvassa, kertoi kolmatta kertaa Inaria näyttelevä Pamela Tola elokuvan pressitilaisuudessa Helsingin Tennispalatsissa.

– Leffassa on mielestäni kiinnostava ja tärkeä tematiikka. Ei ehkä niin kovin seksikäs, mutta rohkea. Elokuvassa on todellista pohdintaa. Siinä on myös sellainen sanoma, että Inarikin on nainen ja ihminen, vaikka onkin äiti, Pamela jatkoi.

Pamela Tola näyttelee Jussi Vatasen kanssa Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa

Pamela Tola näyttelee Jussi Vatasen kanssa Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa.

Kolmen lapsen äitinä Pamela ymmärtää hyvin sen, miten haasteellista vanhempien voi olla tasapainoilla eri roolien välillä.

– Itse en koe enää niin suurta ongelmaa eri roolien suhteen, koska lapseni eivät ole enää ihan niin pieniä. Siinä mielessä minulla on meneillään aiempaa seesteisempi ja helpompi aika myös äitiydessä, tuumi Pamela.

Pamela Tola avioitui näyttelijä Lauri Tilkasen kanssa syksyllä 2015. Pariskunta sai yhteisen pojan maaliskuussa 2014. Pamela Tolalla on vuonna 2006 ja 2008 syntyneet pojat entisestä liitostaan.

Lue myös:

Pamela Tola: ”Yllätyin terapian voimasta”

Dannyn kanssa seurusteleva Erika Vikman: ”Äiti ei ole koskaan tuominnut valintojani”

Jaana Pelkonen äitiyslomalta nopeasti töihin: ”Olen kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden olla äiti”

Onnen löytänyt laulaja Jippu: ”Äitiys vei vartalon, mutta toi parempaa tilalle”

X