Julkkikset

Koomikko Sami Hedbergin kanssa seurusteleva iskelmätähti Saija Tuupanen: ”Välillämme on syvä henkinen yhteys”

Iskelmätähti Saija Tuupanen ja näyttelijä-koomikko Sami Hedberg ovat seurustelleet puolisen vuotta. – Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti, Saija sanoo.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Mirva Kakko

Saija Tuupanen on onnellinen juuri nyt.

Iskelmätähti Saija Tuupanen ja näyttelijä-koomikko Sami Hedberg ovat seurustelleet puolisen vuotta. – Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti, Saija sanoo.

Tältä näyttää rakkaus. Näin on tekstitetty kuva, jossa laulaja Saija Tuupanen ja koomikko Sami Hedberg hymyilevät onnellisina skumppalasit kädessä, taustallaan meri ja purjeveneitä. Kuva on otettu toukokuun viimeisenä päivänä, jolloin Saija täytti 37 vuotta ja onnellinen poikaystävä halusi ikuistaa juhlapäivän Instagram-tililleen.

Myös Saija on julkaissut romanttisen yhteiskuvan tilillään joitakin viikkoja sitten. Siinäkin oltiin juhlamielellä ja tekstinä oli: Kevätfiiliksissä.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kevätfiiliksissä! #happytimes with @saijatuupanen

Henkilön Sami Hedberg (@samihedberg) jakama julkaisu

Saija ja Sami ovat olleet pariskunta vuoden alusta, mutta kumpikin on kommentoinut suhdetta niukasti. Molemmat ovat sanoneet lähinnä vain, että etenemme rauhallisesti.

– Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, vaikka tietää, että kaikki on julkista, Saija pohtii.

– Elämässäni on nyt hyvä vaihe, ja nautin tästä iästä ja hetkestä.

Saija on huomannut muuttuneensa viimeisen vuoden aikana.

– Itsevarmuuteni on viimeisen vuoden aikana selvästi lisääntynyt. Hauskaa on myös se, että olen löytänyt uusia puolia itsestäni. Huomaan nauttivani hassuttelusta ja ronskistakin huumorista. Olen hauskempi kuin tiesinkään.

Onnellinen fiilis

”Olin ex-mieheni kanssa naimisissa seitsemän vuotta, ja ero oli hyvin harkittu päätös. Erosimme ystävinä, ja asuimme monien hämmästykseksi yhdessä vielä eropäätöksen jälkeenkin. Hän on edelleen ystäväni. Exäni kanssa yhteisistä vuosista minulle jäi monia hyviä ihmissuhteita, hienoa elettyä elämää.

Lue myös: Avioeronnut tangokuningatar Saija Tuupanen: ”Olen tasapainoisempi ja onnellisempi kuin pitkään aikaan”

Kun syksyllä muutin omaan asuntoon, se tuntui uuden elämän alulta. Muutin maalta Jyväskylän keskustaan kerrostaloon, ja oli mukavaa laitella koti mieleisekseen.

Jokainen parisuhde on kasvattanut minua, mutta jättänyt tietysti myös arpia. Kun viime syksynä muutin asumaan yksin, en todellakaan kiirehtinyt etsimään uutta kumppania. En mennyt esimerkiksi Tinderiin, vaan halusin vain aikaa rauhoittua. Ajattelin, että otan vastaan, mitä elämä tuo. Ja toihan se.

Tapasimme Samin kanssa aikoinaan työn merkeissä, ja aloimme seurustella tämän vuoden alussa. Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti.

Olen varovainen puhumaan suhteestamme, koska se on niin tärkeä ja läheinen asia – ja kaikki on vielä tosi uutta. Sen voin sanoa, että olen rakastunut ja onnellinen.

Edellisistä suhteista olen oppinut sen, että parisuhteessa pitää olla itsenäinen eikä saa tarrautua liikaa toiseen. Pitää olla omat elämät ja yhteinen elämä – molemmat ovat tärkeitä. Olen myös oppinut, että ikinä ei pidä ajatella mitään asiaa tai ihmistä itsestäänselvyytenä.

Haluaisin tulevaisuudessa olla tilaa antava, rakastava, huolehtiva ja huomioiva puoliso. Sellainen, että toisen on aina helppo tulla kotiin. Mikään asia tai tilanne ei saa olla niin paha, ettei kotiin voisi tulla.”

Luit juuri lyhennelmän Annan kansijutusta 25–26/2019, jossa Saija Tuupanen kertoo Tässä iässä -sarjassa ajatuksiaan kehostaan, mielestään ja ihmissuhteistaan. Millaisia tuntemuksia ero aiheutti Saijassa, entä mikä auttoi häntä toipumaan erosta? Mitä suunnitelmia Saijalla on perheen suhteen? Entä millaisia jälkiä nuoruuden syömishäiriö on jättänyt Saijan elämään? Lue lisää Annan numerosta 25–26/2019 tai digilehdestä! Voit tilata digilehden täältä!

X