Julkkikset

Kotiliesi: Antti Paavilainen kosi Miia Nuutilaa hetken mielijohteesta: ”Yhtäkkiä tajusin, että me mennään naimisiin”

Vuosi sitten avioituneet näyttelijä Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen kertovat Kotiliedessä, miten yllätyskosinta tapahtui Tukholman-risteilyllä.

Teksti:
Outi Pippuri
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Antti Paavilainen ja Miia Nuutila ovat olleet naimisissa vuoden.

Vuosi sitten avioituneet näyttelijä Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen kertovat Kotiliedessä, miten yllätyskosinta tapahtui Tukholman-risteilyllä.

Vuosi sitten avioituneet näyttelijä Miia Nuutila, 44, ja Jean S. -yhtyeen Antti Paavilainen, 47, kertovat uudessa Kotiliedessä parisuhteestaan ja siitä, kuinka kahden eronneen ystävyys kehittyi nopeasti rakkaudeksi ja avioliitoksi.

Molemmat olivat kaksi ja puoli vuotta sitten eronneet pitkistä liitoistaan, ja aikoinaan yhteisessä teatteriproduktiossa tutustuneet ystävykset tukivat toisiaan uudessa elämäntilanteessa.

Miia kertoo tunteneensa kipinää Anttia kohtaan ensimmäistä kertaa alkukeväästä 2015.

– Minä ihastuin ensin Anttiin ja pommittelin häntä viesteillä. Mutta äkkiä tajusin, että Antti ei lämpene, Miia sanoo Kotilieden haastattelussa.

Pikakosinta risteilyllä

Kevään myötä Antti kuitenkin lämpeni. Joulukuussa 2015 hän kosi Miiaa yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen risteilyllä.

– Katsoin Miiaa, kun hän istui minua vastapäätä kahvilassa ja yhtäkkiä tajusin, että me muuten varmaan mennään naimisiin. Ajatus avioliitosta tuli mieleeni kuin salama kirkkaalta taivaalta. Viisi sekuntia myöhemmin päästin suustani kysymyksen: ”Meeksä mun kaa naimisiin”, Antti sanoo Kotiliedessä.

Miia vastasi myöntävästi hetkeäkään epäröimättä.

– Kaikki lähti etenemään vauhdilla. Meistä kummankaan ei tehnyt mieli jarrutella yhtään, Miia sanoo.

Nykyään pari asuu yhdessä Espoossa. Perheeseen kuuluu yhteensä neljä lasta Miian ja Antin aiemmista avioliitoista.

X