Marita Taavitsainen
Marita Taavitsaisella on käynnissä muutosten vuosi.
Julkkikset

Kotiliesi: Näin Marita Taavitsainen kuvailee suhdettaan Kanariansaarilla tapaamaansa Pasiin: ”Ehkä olen nyt tapaileva sinkku”

Laulaja Marita Taavitsainen, 50, kilpailee Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ja suunnittelee yhteistä liiketoimintaa sisustuksen saralla yhdessä deittikumppaninsa Pasin kanssa.
Teksti: Anna.fi Kuvat: Otavamedia

Laulaja Marita Taavitsainen, 50, elää muutoksen vuotta. Avioero ex-mies Tomi Natrista, asunnon myyntiin laittaminen ja uusi mielenkiintoinen tuttavuus 15 vuotta nuoremman Pasin kanssa kanssa ovat pitäneet Maritan kiireisenä.

”Ehkä olen nyt tapaileva sinkku. Deittailemme, mutta kaikkea ei tarvitse määritellä heti”, Marita kuvailee uusimman Kotiliesi-lehden haastattelussa.

Marita ja Pasi ovat tapailleet toisiaan keväästä asti, mutta seurustelusta Marita ei halua vielä puhua. Sen sijaan sisustusasioissa hän on ehtinyt päästä Pasin kanssa samalle aaltopituudelle  jo niin hyvin, etttä siitä on jotain kerrottavaakin: kaksikolla on nimittäin suunnitelmia yhteisen liiketoiminnan varalle.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Marita ja Pasi haluavat tuunata ihmisten koteja niillä tavaroilla, joita ihmisillä jo entuudestaan on. Marita kehuu lehdessä Pasia käteväksi nikkaroimaan ja rakentamaan, siinä missä Maritalta löytyy visuaalista silmää. Yhteistyön sujumista on päästy jo testaamaan erään Maritan ystävän asunnon sisustamisessa.

”Kun minä ajattelen jotain, Pasi on hetkessä jo toteuttanut visioni”, Marita kuvailee Kotiliesi-lehdessä.

Marita valmistautuu Tanssi tähtien kanssa -kisaan pullakahvein

Vaikka Marita Taavitsainen on käynyt tämän vuoden aikana läpi valtavan elämänmuutoksen, sanoi hän silti ”kyllä” myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailulle.

”Minulla on ollut vuosien ajan huono omatunto siitä, etten liiku tarpeeksi. Nyt on pakko. Sami odottaa joka päivä hymyssä suin valmiina pistämään minut hikoilemaan”, Marita kuvailee tanssinopettajansa Sami Heleniuksen metodeja Kotiliesi-lehdessä.

Hikoilusta huolimatta Marita ei ota kilpailua ryppyotsaisesti.

”Muut pitävät ehkä vain yhden tauon neljän tunnin treenien aikana, mutta mie tahdon pullakahvit tunnin välein”, Marita kertoo lehdessä.

Lue lisää uusimmasta Kotiliesi-lehdestä!

X