Krista Siegfrids
Krista Siegfrids nimesi viime vuoden muutosten vuodeksi.
Julkkikset

Viime vuonna eronnut Krista Siegfrids esitteli uuden rakkaansa: ”Viime vuosi oli muutosten vuosi”

Laulaja Krista Siegfrids erosi viime vuonna ja kutsuu mennyttä muutosten vuodeksi. Uutena vuotena hän esitteli uuden rakkaansa Instagramissa.
Teksti: Sanna Wirtavuori Kuvat: OM-arkisto

Krista Siegfrids, millaisena viime vuosi jää muistoihisi?

Förändringens år – muutosten vuosi, sitä se oli. Olen eronnut, olen aikuistunut, enkä halua enää samoja asioita kuin nuorempana. Tunnen sydämessäni, mikä on oikea suunta, ja menen sitä kohti. Viime vuoden jälkeen olen tosi vahva ihminen.

Laulat suomalaisille rakkauslauluja SuomiLove-ohjelmassa. Kenet haluaisit itse yllättää laululla?

Ihania ihmisiä on niin monta, mutta ehkä yllättäisin kuitenkin äitini, koska haluaisin kiittää häntä kaikesta tuesta ja rakkaudesta. Hän ansaitsisi kiitoksen. Laulaisin hänelle varmaan jonkin Beatlesin biisin, sellaisen, josta hän tykkää.

Olet mukana myös Talent Suomi -ohjelmassa. Mikä on oma salainen kykysi?

Minulla on voimistelutausta, ja osaan tehdä aika tyylikkään backflipin, sellaisen kevyen kauniin voltin taaksepäin.

Mitä et vielä osaa, mutta haluaisit oppia?

Olisi kiva osata puhua useita kieliä ja soittaa eri instrumentteja – ja laittaa ruokaa. Olen surkea kokki. Olisi mahtavaa, jos osaisin valmistaa edes jotain herkullista.

Mitä odotat tältä vuodelta, Krista Siegfrids?

Uusia ihania seikkailuja. Vuosi 2020 kuulostaa jo lukuna tosi hyvältä. Nautin vapaudestani. Rakkausasioita en pui sen enempää, mutta sanotaan, että minusta ei tarvitse olla huolissaan.

Mistä saat kaiken energiasi?

Liikkumisesta ja ennen kaikkea tanssimisesta. Jos olen huonolla tuulella, kaverini sanovat, että mene tanssitunnille. Se auttaa aina. Voisin tanssia päivät läpeensä.

Krista Siegfrids, kenelle sanoit viimeksi, että minä rakastan sinua?

Perheenjäsenilleni jouluna. Ehkä pitäisi sanoa useamminkin.

Entä kenelle lähetit tekstarin?

Ystävälleni, joka oli saanut tarjouksen huipputyöpaikasta. Onnittelin häntä sydänten, pusujen ja rakettien kuvilla. Kaverini aina vitsailevat, että en kirjoita koskaan tekstareihin tekstiä vaan viestin ainoastaan emojeilla.

X