Laulaja Krista Siegfrids
Laulaja Krista Siegfrids odottaa esikoistaan.
Julkkikset

Krista Siegfrids on raskaana – ilmoitti asiasta somessa pusukuvalla, jossa näkyy kauniisti pyöristynyt vauvavatsa

Laulaja Krista Siegfrids on raskaana! Laulaja paljasti Instagramissa, ettö hän odottaa esikoistaan hollantilaisen miesystävänsä Rutgerin kanssa.
Teksti: Hilppa Alanko

Laulaja Krista Siegfrids, 34, odottaa esikoistaan hollantilaisen miesystävänsä Rutgerin kanssa. Krista kertoi ilouutisen Instagram-tilillään.

”Huomio maailma! Hollantilais-suomalainen vauva on matkalla! Pyydämme jo etukäteen anteeksi kaikkea sitä vaivaa, jota tämä pieni villikko tulee aiheuttamaan. Olemme todella onnellisia emmekä malta odottaa, että tapaamme Amsterdam-vauvamme”, Krista kirjoittaa julkaisemansa romanttisen pusukuvan yhteydessä englanniksi lukuisten emojien kera.

Kristan julkaisemassa herkässä kuvassa hän ja Rutger suutelevat Amsterdamissa sillalla. Kuvassa näkyy Kristan kauniisti pyöristynyt vauvavatsa.

Krista hehkutti rakkauttaan vauvan isään Annalle tammikuussa

Viime keväänä ex-puolisostaan Janne Grönroosista eronnut Krista kertoi Annan haastattelussa tammikuussa, että hän on alkanut hiljattain seurustella hollantilaiskomistuksen kanssa. Hän kutsui miestä tuolloin vielä salaperäisesti Mr. Amsterdamiksi – miehen kotikaupungin mukaan.

– En osannut yhtään odottaa, että löytäisin uuden kumppanin näin nopeasti – enkä varsinkaan, että hän olisi hollantilaismies. Rakkaus kuitenkin iski niin vahvasti, että päätin vain antaa mennä, Krista kertoi.

– On ihanaa olla rakastunut! hän hehkutti haastattelussa.

Krista tapasi miesystävänsä yhteisten ystävien kautta Amsterdamissa, ja ainakin tuolloin kaksikko reissasi vuorotellen Suomen ja Hollannin väliä. Krista ei aio ainakaan viettää koko raskausaikaa Amsterdamissa: hänet tullaan näkemään tuomarina Talent Suomen toisella tuotantokaudella, johon haku on parhaillaan käynnissä.

Vauvauutisten kevät

Krista ei ole ainoa julkisuuden henkilö, joka on paljastanut hiljattain vauvauutisen. Vastikään tulevasta perheenlisäyksestä ovat kertoneet myös Tuija Pehkonen ja Anni Hautala.

X