Julkkikset

Krista Siegfrids toi Lizzy-vauvan ensimmäistä kertaa Suomeen – joutuikin itse yllättäen leikkaukseen: ”Tämä viikko on ollut hieman dramaattinen”

Suomessa vierailulla ollut laulaja Krista Siegfrids julkaisi perjantaina Instagramissa videon Naistenklinikalta, koska loma kotimaassa oli saanut yllättävän käänteen.

Teksti:
Johanna Yrjölä, Aino Haaparanta
Kuvat:
Tommi Tuomi

Krista Siegfrids toi Lizzy-vauvansa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Suomessa vierailulla ollut laulaja Krista Siegfrids julkaisi perjantaina Instagramissa videon Naistenklinikalta, koska loma kotimaassa oli saanut yllättävän käänteen.

Amsterdamissa asuva laulaja Krista Siegfrids saapui Suomeen seitsenviikkoisen Lizzy-tyttärensä ja hollantilaisen Rutger-puolisonsa kanssa. Krista kertoo vauva-arjen alkaneen mutkattomasti.

– Äitiys on tuntunut tosi ihanalta ja luonnolliselta. Ihan kuin Lizzy olisi ollut kansamme jo monta kuukautta. Hän on nukkunut ja syönyt hyvin, ja ollut muutenkin tosi kiltti. Kaverinikin ovat vitsailleet, ettei Lizzy voi olla lapseni, koska hän on niin rauhallinen, Krista nauraa 7. helmikuuta alkavan Talent Suomi -ohjelman etäpressitilaisuudessa.

Krista on mukana ohjelman tuomaristossa.

Lue myös: Krista Siegfridsin esikoinen syntyi – julkaisi suloisen kuvaparin tyttärestään

Joutui Suomessa leikkaukseen

Kristan loma Suomessa sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun tuore äiti joutui yllättäen leikkaukseen.

Synnytyksen jälkeisessä rutiinitarkastuksessa kävi ilmi, että osa istukasta oli yhä Kristan sisällä.

Krista julkaisi perjantaina itsestään Instagramissa videon, joka on kuvattu Naistenklinikalla. Kuvatekstissä Krista kertoo, että viikosta tuli yllättäen hieman dramaattinen.

”Menin normaaliin synnytyksen jälkitarkastukseen, jossa kävikin ilmi, että jäljellä oli vielä istukanpalasia”, Krista kirjoittaa.

Tulehduksen estämiseksi lääkärit päättivät leikata Kristan.

Toistaiseksi Suomessa

Yllättävästä käänteestä huolimatta Kristan loma Suomessa on sujunut hyvin. Hän on viettänyt aikaa muun muassa äitinsä luona Kaskisissa, jossa hänen perheensä on tavannut Lizzyn ensimmäisen kerran.

– Vielä on vähän auki, kauanko viivymme Suomessa. Amsterdamissa on kova koronasulku, joten olemme harkinneet, että jäisimme toistaiseksi tänne. Miehenikin pystyy tekemään työnsä etänä, Kirsta kertoi Annalle aiemmin pressitilaisuudessa.

Vauvavuodesta huolimatta Krista aikoo palata myös osittain töihin. Maaliskuussa alkavat Talent Suomen live-lähetykset.

– Odotan tältä vuodelta, että pääsisin takaisin töihin tekemään kivoja juttuja, sillä koronapandemia vei viime vuonna niin monta työprojektiani. Toisaalta on myös Lizzyn ensimmäinen vuosi, ja on ihana nähdä, miten hän kasvaa ja kehittyy. Lizzy oppii päivittäin uusia asioita, ja olemme ihan haltioissamme mieheni kanssa.

X