Anniina ja Ville
Anniina ja Ville avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime kesänä tuntematta etukäteen toisiaan.
Julkkikset

Kumpi nauraa herkemmin? Ensitreffit alttarilla -pari Anniina ja Ville vastasivat Annan Tuttu juttu -tyyppiseen visailuun

Kumpi pesee useammin pyykit? Kumpi tunnustaa useammin rakkautensa? Kumpi nauraa herkemmin? Ensitreffit alttarilla -ohjelman 6. kauden suosikkipari Anniina ja Ville vastasivat Annan Tuttu juttu show -tyyppiseen visailuun.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MTV ja Hilppa Alanko

Esitimme Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutuille Anniinalle, 32, ja Villelle, 38, kysymyksiä, joihin kummankin piti vastata oma tai kumppanin nimi. Anniina ja Ville näyttivät vastauksensa paperilapulta, jota ei näytetty toiselle, ennen kuin kumpikin oli vastannut kysymykseen.

– Olemme perheeni kanssa vitsailleet, että minun ja Villen pitäisi ilmoittautua Tuttu juttu show’hun, Anniina paljastaa ennen visailun alkamista.

Kysymys numero 1: Kumpi nukahtaa ensin?

Anniinan vastaus: Anniina
Villen vastaus: Anniina

– Tämä on ihan selkeä juttu. Minulla on ehkä maailman parhaat unenlahjat. Minun ei tarvitse kuin mennä sänkyyn makuuasentoon, laittaa pää tyynyyn ja peitto korviin, niin jo kuuluu kuorsaus, Anniina toteaa.

– Aina välillä jotain pientä tuhinaa kuuluu vierestä, Ville sanoo pilke silmäkulmassa.

Kysymys numero 2: Kumpi pesee useammin pyykit?

Anniinan vastaus: Ville
Villen vastaus: Ville

– Tähän vastaaminen ei ollutkaan ihan niin helppoa. Kotityöt jakautuvat meillä aika tasaisesti. Väittäisin, että pyykinkin peseminen menee meillä aika tasan, Anniina sanoo.

– Minä pesen pyykkejä ehkä sen takia hieman enemmän, että teen töitä osittain kotona. Voin laittaa pyykkikoneen pyörimään ja tehdä töitä sen pyöriessä. Pyykkien ripustaminen tuo hyvän tauon istumiseen. Minulla myös tulee paljon enemmän pyykkiä kuin Anniinalla. Ja jos mietitään pyykkien silittämistä ja laittamista kaappiin, niin se on enemmän Anniinan juttu. Eli tämä todellakin menee aika hyvin tasan. Teemme vain eri työvaiheet, Ville kertoo.

Anniina ja Ville

Anniinan ja Villen rakkaus kukoistaa yhä ohjelman esittämisen jälkeen.

Kysymys numero 3: Kumpi käyttää enemmän aikaa kauneudenhoitoon?

Anniinan vastaus: Ville
Villen vastaus: Ville

– Villellä on kosmetiikkatuotteita, joita minulla ei ole, Anniina kertoo.

– Johdan luonnonkosmetiikkatehdasta yhtenä roolinani. Minun täytyy testailla tuotteita ja ymmärtääkin niistä jotain. Muuten en periaatteessa ole mikään kosmetiikkaihminen, sanoo Ville, jonka huomenlahja Anniinalle oli uniikki luonnonkosmetiikkatuoksu.

– Toisaalta ehkä minun täytyykin pitää ulkonäöstäni hieman enemmän huolta kuin Anniinan. Olen kuitenkin sen verran Anniinaa vanhempi, että jotta tuo nuori vaimoni pysyy kanssani, minun täytyy pitää itsestäni huolta, Ville vitsailee.

Kysymys numero 4: Kumpi tunnustaa useammin rakkautensa?

Anniinan vastaus: Ville
Villen vastaus: Anniina

– Voi se olla, että minä vähän useammin rakkauteni tunnustan. Mutta se menee kyllä niin tasan, että vaikea sanoa, Ville kommentoi Anniinan vastauksen näkemisen jälkeen.

– Ville on ehkä hitusen romanttisempi kuin minä. Minä ehkä teen enemmän tekoja, ja Ville sanoittaa rakkautensa helpommin, Anniina pohtii.

– Anniina näyttää rakkautensa. Esimerkiksi lähelle tuleminen on hänen tapansa osoittaa rakkautensa. Minä taas ilmaisen rakkauteni verbaalisesti tai kirjoittamalla sen hänelle. Olemme kumpikin oppineet tunnistamaan toisen tavan osoittaa rakkautta, Ville kertoo.

Kysymys numero 5: Kumpi nauraa herkemmin?

Anniinan vastaus: Anniina
Villen vastaus: Ville

– Olllaan kyllä aika hersyviä molemmat, iloisia ja lupsakoita. Jaamme iloisuutta ja onnellisuutta ympärillämme olijoille juuri sillä, että nauru irtoaa herkästi. Emme ehkä ole kumpikaan mitään vitsinkertojia, huumorimme perustuu enemmän tilannekomiikkaan. Meille sattuu ja tapahtuu. Esimerkiksi viime viikolla avasin Anniinalle herrasmiesmäisesti oven, niin hän käveli viereistä lasiovea päin. Hauskoja tilanteita tulee, ja niistä murjotaan vitsiä pitkään, Ville kertoo.

Anniinan ja Villen tulos: 3/5

Tämä pari ansaitsee ehdottomasti ruusun!

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakastuneet Anniina ja Ville nauttivat yhdessä arkisten asioiden tekemisestä: ”Emme kaipaa gaalailtoja ja glamouria”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Katja ja Olli kertovat nyt, miksi päättivät jatkaa ystävinä – tapaavat edelleen viikoittain: ”Hän on ihminen, johon voin tukeutua ja luottaa”

Ensitreffit alttarilla pappi Kari Kanala tietää, miltä tuntuu, kun rahaa ei ole: ”Vieraanvaraisuus on armolahjoista suurin”

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijoiden parhaat parisuhdevinkit – sopivat sekä juuri tavanneille että pitkässä suhteessa oleville

X