Julkkikset

Laulaja Eini kertoo elämänmuutoksestaan Seurassa: ”Mietin sitä, mitä teen ajalla, joka on vielä jäljellä”

Diskokuningatar Eini riemuitsee uudesta elämänvaiheesta: lapset ovat nyt muuttaneet pesästä, ja kahden aikuisen arki uudessa kodissa on lähtenyt hyvin käyntiin.
22.8.2019 Teksti: Aino Haaparanta Kuvat: OM-arkisto

Laulaja Eini kertoo uusimmassa Seurassa miettineensä viisikymppisenä, voiko hän enää käyttää minihametta. Sitten hän tapasi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman katsomossa häntä yli 30 vuotta vanhemman Aira Samulinin.

”Hänellä oli lyhyempi hame kuin minulla, kuviosukkahousut ja korkokengät.”

Sen jälkeen Eini ei enää epäröinyt valita ylleen minihametta tai mikrosortseja.

”Tiedostan ikäni ja hyväksyn vanhenemisen jossain määrin. Alalla on ulkonäköpaineita, mutta sanon itselleni, että olen ikäisekseni ihan hyvin säilynyt. Enemmän mietin sitä, mitä teen ajalla, joka on vielä jäljellä.”

Iso elämänmuutos

Eini ja aviomies Lars Pajumäki eli Lasse ovat pitäneet yhtä jo 31 vuotta. Kesällä pariskunnan elämä muuttui, kun perheen kuopus, 20-vuotias Lauri, muutti pois kotoa.

”Hän oli jo varmaan kurkkuaan myöten täynnä holhoamistani. Yrityksistäni huolimatta en voi itselleni mitään. Melkein syöttäisinkin häntä vielä, jos se sallittaisiin”, Eini vitsailee.

Pariskunnan esikoinen, 28-vuotias Ida, meni puolestaan naimisiin kesäkuun lopussa.

”Lasten kuuluu lähteä omilleen ja ottaa oma elämä haltuun.”

Nyt Eini ja Lasse opettelevat elämään erilaista arkea. Siihen kuuluu muun muassa uusi koti, yksitasoinen omakotitalo, joka on sisustettu kahden aikuisen kodiksi.

”Kylpypyyhkeetkin asettelen kuin ne olisivat ihanassa kylpylässä.”

Lue lisää Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme