Julkkikset

Tätä laulaja Evelina jännitti Vain elämää -ohjelman kuvauksissa: ”Jos joku haluaa tarjota meille raakaa kalaa”

Evelina kertoo stressanneensa muiden biisien esittämistä Vain elämää -ohjelmassa todella paljon – samoin sitä, mitä ruokapöydässä on tarjolla.

Teksti:
Anniina Nirhamo
Kuvat:
Nelonen Media

Evelina on yksi Vain elämää -ohjelman 9. kauden artisteista.

Evelina kertoo stressanneensa muiden biisien esittämistä Vain elämää -ohjelmassa todella paljon – samoin sitä, mitä ruokapöydässä on tarjolla.

Laulaja Evelina, 23, kehuu Vain elämää -ohjelman yhdeksännen kauden lämmintä ilmapiiriä.

Evelina kertoo, että häntä oltiin etukäteen varoiteltu kuvausten rankkuudesta. Loppujen lopuksi hänellä oli artisteista kuitenkin eniten vapaa-aikaa viikon aikana, koska hän laittoi itse hiuksensa ja meikkinsä.

– Minulla ei ole muutenkaan maskeeraajaa tai luottokampaajaa, vaan stailaan itse itseni, että tiedän, mitä saan.

Evelinaa jännitti etukäteen myös kuvauksissa tarjottava ruoka.

– Olen tosi nirso ruoan suhteen. Jännitti etukäteen, että ei hitto, jos joku haluaa tarjota meille jotain raakaa kalaa.

”Se biisi löi kaikki muurit alas”

Kaikkein jännittävintä oli kuitenkin muiden artistien biisien esittäminen.

– Joka päivä, kun sai biisin vedettyä, tuli helpottunut olo, mutta joka päivä se stressi alkoi alusta. Haluaisin tietää, paljonko olen polttanut kaloreita, kun olen stressannut niin paljon, Evelina nauraa.

Omana päivänä yksi esitys kosketti yli muiden.

– Siellä yhdessä kohdassa itken. Se biisi löi kaikki muurit alas.

Vain elämää 9
9. kauden Vain elämää -artistit ovat Evelina, Tuure Kilpeläinen, Anne Mattila, Pepe Willberg, Pyhimys, Ellinoora ja Lauri Ylönen.

”Tosi syvällistä meininkiä”

Evelina osallistui ohjelmaan yhdessä Ellinooran, Lauri YlösenTuure KilpeläisenAnne MattilanPyhimyksen ja Pepe Willbergin kanssa.

– Tässä ryhmässä oli kaikille tilaa ja oma paikka, eikä kukaan noussut johtamaan tai ottanut suurempaa ruutua, Evelina kertoo.

Etukäteen Evelina pohti, että kaudella on varmasti mukana herkkiä tyyppejä. Koska artistien persoonat kävivät hyvin yhteen, kuvauksissa oli helppo ja rento olla. Esimerkiksi omien biisien taustoista puhuminen tuntui turvalliselta.

– Kelasin, että tässä on taiteilijat nyt koolla, oli tosi syvällistä meininkiä. Tuntuu, ettei kenenkään tarvinnut pistää kovaa kuorta, vaan kaikki pystyivät antamaan juuri sen verran kuin itsestä oli antaa.

Artistit spekuloivat yhdessä etukäteen, että kaudesta voi tulla aiempia vakavampi. Heillä oli kuitenkin myös hauskaa ja he nauroivat paljon yhdessä.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.

X