Julkkikset

Laulaja Mikael Saari tunnustaa olevansa suurpiirteinen ihminen: ”Vahvuuteni on toisinaan myös heikkouteni”

Laulaja ja näyttelijä Mikael Saari oli mukana Tähdet, tähdet -kilpailussa, josta hän putosi neljännen jakson jälkeen. Vaikka rento Mikael on kuin kotonaan esiintymislavoilla, sosiaalinen media vie hänet epämukavuusalueelle.
8.11.2017 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Pekka Mustonen

Tähdet, tähdet -ohjelmassa mukana ollut laulaja ja näyttelijä Mikael Saari tunnustautuu varsin suurpiirteiseksi ihmiseksi. Se on Mikaelin mukaan hänen vahvuutensa, joka toisinaan tosin kääntyy myös häntä itseään vastaan.

– En ole turhan tarkka. Se on tietysti myös heikkous joissakin asioissa. En myöskään jännitä turhaan. Olen aika hyvä vain pitämään hauskaa, Mikael kuvailee.

Somen päivittäminen ei ole Mikaelin vahvuus

Mikael ei päivitä sosiaalisen median tilejään jatkuvalla syötöllä – oikeastaan päinvastoin: Facebookin julkisen tilin päivittämisessä häntä avustaa kaveri ja henkilökohtaista tiliään hän päivittää ani harvoin. Esimerkiksi ennen Tähdet, tähdet -ohjelman kisailijoiden julkistamista Mikael ei ollut päivittänyt yli kuukauteen mitään henkilökohtaiselle Facebook-sivulleen.

– Somessa olen epämukavuusalueellani. Se on nykyään osa kaikkea koko ajan, mutta minä en kerta kaikkiaan osaa kirjoittaa itsestäni tai markkinoida itseäni, Mikael kertoo.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme