Ressu Redford
– Omat lapset ovat tärkeintä, mitä olen elämässäni saavuttanut, laulaja Ressu Redford sanoo.
Julkkikset

Laulaja Ressu Redfordin joulut eivät ole enää samanlaisia kuin avioliittoaikoina: ”Emme vietä enää isoja perhejouluja”

Laulaja Ressu Redford ei vietä enää suuria perhejouluja, ja hänen jouluperinteensä ovat muuttaneet viime vuosina muutenkin muotoaan eron ja lasten aikuistumisen myötä.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Laulaja Ressu Redfordin, 59, ja hänen lastensa äidin Nina Björkfeltin tiet erkanivat neljä vuotta sitten. Ex-parilla on yhdessä 20- ja 22-vuotiaat pojat.

– Joulu on mielestäni lasten juhla, ja niin se oli meilläkin, kun poikani olivat pieniä. Koska olen eronnut, emme vietä enää isoja perhejouluja, Ressu kertoo.

– Tänä jouluna suunnitelmissa on, että pojat ja joku ystävistäni tulevat luokseni. Paistan kinkun ja teen perunalaatikon, mutta muuta perinteistä jouluruokaa meiltä ei sitten löydykään. Syömme intialaista, aasialaista tai milloin mitäkin eksoottisempaa. Jouluuni kuuluu myös valkoinen tekojoulukuusi.

Ressu yllättyi siitä, millaisiksi Vain elämää -artistien välit muodostuivat

Syksyllä Ressu oli mukana Vain elämää -viihdeohjelmassa. Kokenut artisti yllättyi siitä, millaiset suhteet ohjelman muusikoiden välille ehti muodostua lyhyessä ajassa.

­

– Viestiketjumme muiden artistien kanssa on laulanut koko syksyn ajan. Välillemme jäi todella syvä ystävyys, ja pystymme puhumaan asioistamme kameroiden ulkopuolellakin. En todellakaan odottanut, että tällaisia ystävyyssuhteita voisi syntyä vielä aikuisiällä, laulaja hämmästelee.

Vain elämää ei ole ainoa ohjelma, jossa Ressun voi nähdä ennen joulua: Ressu esiintyy World Vision: Riku & Ilta sankareille -hyväntekeväisyysohjelmassa, joka esitetään Nelosella 12. joulukuuta.

X