visky rosti annassa
– Olen aika sinut ulkonäköni kanssa ja esiintyjänä pyrin näyttämään hyvältä. Hyväksyn kauneusleikkaukset, jokainen tekee mitä haluaa.
Julkkikset

Laulaja Vicky Rosti myöntää katsovansa maailmantähtien suuntaan: ”Vertaan itseäni Madonnaan”

Virve Rostin, 59, ajanlaskussa on aika ennen ja jälkeen pikkuveljen itsemurhan. – Koska olen hoivaajatyyppi, minun selviytymiskeinoni on ollut muiden tukeminen.
Teksti: Sanna Wirtavuori Kuvat: Heli Hirvelä/Otavamedia, Tommi Tuomi/Otavamedia, TheImageDirect.com

Pitkän uran tehnyt laulaja Vicky Rosti vastasi  Totta vai tarua -kysymyksiin uudessa Anna-lehdessä. Juttusarjassa tunnetut naiset pohtivat, pitävätkö naiseutta koskevat kliseet paikkansa.

Nainen vertaa itseään koko ajan muihin naisiin.

Pitkälti totta, ainakin minun kohdallani. Esimerkiksi Madonna on saman ikäinen kuin minä. Kyllä minä vertailen hänen tyyliään ja pukeutumistaan omaani. Saatan myös vertailla omaa elämäntilannetta siihen, minkä ikäisenä joku tuttu on hankkinut lapset tai tullut isoäidiksi – tai miten oma urani vertautuu muiden menestykseen.

 

Nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana, onko väite totta vai tarua?

Täyttä tarua. Minulla oli 17-vuotiaana rasvaiset hiukset ja finninen naama. Mielestäni nainen on kauneimmillaan, kun hän on onnellisin – eli minkä ikäisenä tahansa.

En ole koskaan ollut mikään kaunotar vaan pikemmin naapurintyttö-tyyppiä. Armi Aavikko on ikätoverini ja hänen perintöprinsessansa Marianne Åström oli samalla luokalla kanssani. Kun katselin näitä missejä, ajattelin, että luojan kiitos, en ole kaunotar. Kaikki pojat olivat heidän kimpussaan, ja koko ajan he saivat antaa pakkeja.

Olen aika sinut ulkonäköni kanssa ja esiintyjänä pyrin näyttämään hyvältä.

Voitin Suomen Iskelmälaulumestaruuskilpailut 15-vuotiaana ja pääsin Danny Shown kesäkiertueelle. Olin lähes lapsi mutta sain kokea melkoista kiusaamista. Mielestäni kolmekymppiset muusikot olivat vanhoja. Sen lisäksi he olivat limaisia äijiä, eikä tuntunut kivalta, kun he kertoivat rasvaisia vitsejä ja puristelivat ties mistä.

Sitä piti vain sietää, koska täytyi olla ’hyvä jätkä’. Kyllähän se nuoren tytön tunteisiin otti, mutta ei tullut mieleenkään, että siitä olisi voinut valittaa. Onneksi kiusaamisesta voi nykyään jo puhua.

Olen aika sinut ulkonäköni kanssa ja esiintyjänä pyrin näyttämään hyvältä. Hyväksyn kauneusleikkaukset, jokainen tekee mitä haluaa.

Minun luomeni on korjattu. Pari kertaa vuodessa käyn HIFU-hoidossa, jossa ihoa elvytetään voimakkaalla ultraäänellä. Botoxia en halua, se tuntuu myrkyltä.

Lastenlapsilleni yritän opettaa, että jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista.

Luit lyhennelmän Annan jutusta, jossa laulaja Vicky Rosti kertoo muun muassa siitä, mikä auttoi häntä selviytymään veljen itsemurhan jälkeen. Ja siitä, miksei hänellä ole hinkua naimisiin. Lue juttu Annasta 39/2018. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X