Julkkikset

Laura Lepistön vauva sai nimen – suositun poptähden kaimalla on myös söpö lempinimi

Laura Lepistön ja Tommi Huovisen esikoinen on saanut nimen. Instagram-päivityksestä selviää myös vauvan suloinen lempinimi.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Laura Lepistön esikoinen kastettiin viikonloppuna.

Laura Lepistön ja Tommi Huovisen esikoinen on saanut nimen. Instagram-päivityksestä selviää myös vauvan suloinen lempinimi.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistön, 33, ja hänen puolisonsa Tommi Huovisen heinäkuussa syntyneen esikoislapsen ristiäisiä juhlittiin viikonloppuna. Pienokainen on saanut nimekseen Robin. Asia käy ilmi Lauran tuoreesta Instagram-päivityksestä, jossa onnelliset vanhemmat poseeraavat kameralle yhdessä vauvansa kanssa.

”Miten ihanalta tuntukaan ihan liian pitkästä aikaa taas saada järkkäillä juhlia ja kerätä tärkeimmät ihmiset yhteen”, Laura kirjoittaa Instagramissa ja paljastaa myös, että vauvalla on jo lempinimi ”Bobi”.

”Näin ne juhlat muuttuu – mutta eilen oli kyllä meidän elämän parhaat bileet. Ja ei epäilystäkään etteikö bobi jäisi elämään yhtenä lempinimenä, saa nähdä kuinka kauan.”

Vauva on perinyt vanhempiensa rauhallisuuden

Syyskuisessa haastattelussa Laura kertoi Annalle vauva-arjen sujuneen hyvin, sillä lapsi on ollut helppo tapaus. Lauran mukaan pienokainen onkin perinyt vanhempiensa rauhallisuuden.

– Hän nukkuu hyvin, syö ja kasvaa. Hän on hyväntuulinen ja sen takia on tuntunutkin, että myös oma jaksaminen ja palautuminen on mennyt hyvin.

Laura on suunnitellut olevansa äitiyslomalla ainakin vuodenvaihteeseen asti. Aikaisemmin raskaaksi tulemisen haasteista avautunut Laura kuvailee ensimmäistä vauvavuotta ainutlaatuiseksi ajaksi.

– Nyt kun tämä syksy tässä kiihtyy niin ahdistaa se, että tuleeko tammikuu jo liian aikaisin, Laura pohti syyskuussa.

X