Lauri Tähkä yllättyi siitä, miten paljon muiden artistien kappaleiden esittäminen Vain elämää -ohjelmassa jännitti häntä.
Julkkikset

Lauri Tähkä Vain elämää -ohjelmasta: En saanut syötyä enkä nukuttua

Vain elämää -ohjelman esitykset luovat paineita kokeneillekin esiintyjille. Lauri Tähkä jännitti muiden artistien kappaleiden esittämistä niin paljon, että hänen ruokahalunsa katosi. – En osannut olla niin avoin kuin halusin, sillä jännitin niin paljon, Tähkä tunnustaa.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Vain elämää -ohjelman viides kausi alkoi viime perjantaina Lauri Tähkän päivällä.

Tähkän mukaan häntä alkoi jännittää vasta oman päivänsä jälkeen. Lopulta jännitys yltyi niin pahaksi, että se vei mieheltä jopa ruokahalun.

– Oma päivä oli helppo, mutta kun se oli loppu, rupesin kelaamaan, että miten se Chisun biisi ja teksti menikään. Että osaanko vetää biisin oikein, mitä se meinaa ja diggaako se siitä, Tähkä tunnustaa.

Tähkä esittää tänään nähtävässä jaksossa Chisun kappaleen Tämä rakkaus.

– En osannut olla niin avoin kuin halusin, sillä jännitin niin paljon. Pähkäilin, pystynkö välittämään biisin fiiliksen kuulijoille, kun kappale ei kuitenkaan ole omani, Tähkä sanoo.

Vaikka tähtiartistien eteen katettiin Chisun toivomia, herkullisia ruokia, Tähkälle ei ruoka maistunut.

– Ruoanlaitto ja hyvä ruoka ovat minulle elämäntapa, kuten musakin, mutta jännitin omaa suoritustani niin, ettei ruoka maistunut. Kolmen päivän safkat meni kaikki ohi. Teki mieli syödä, mutta en pystynyt. Ruoka alkoi maistua vasta kolmantena päivänä. Silloin tajusin, että selviän tästä, Tähkä sanoo.

Lauri Tähkä ei ollut tähtiartisteista ainoa, jonka ruokahalu katosi kuvausten aikana.

Suvi Teräsniskan päivänä Mikael Gabrielkin alkoi jo olla niin nälissään, että hän pyysi koko ajan lisää ja lisää ruokaa.

Chisun iltaa Tähkä jännitti niin, että unetkin jäivät vähiin.

– Jännitys laittoi minut nukkumaan vähän. Niinpä menin aamulla järvelle ja lämmitin saunan muille.

Lue myös:

Lauri Tähkä sai apua terapiasta: Kyky olla herkkä kertoo vahvuudesta

Näin Lauri Tähkän tyyli on muuttunut vuosien varrella – Katso kuvat

Vain elämää -tähti Chisu: ”Naisen pitää ottaa vastuu omasta onnestaan”

X