Lola Odusoga ei mielistele enää muita.
Julkkikset

Lola Odusoga kertoo Seurassa tehneensä elämässään suuria uhrauksia: ”Olen niin ahne elämälle, työlle ja kokemuksille”

Lola Odusoga ei halua olla enää riippuvainen kenestäkään. Nyt hän kertoo Seura-lehdessä, mitkä asiat ovat hänen elämässään etusijalla.
Teksti: Annan toimitus Kuvat: Mirva Kakko

Lola Odusoga ehti nähdä ja kokea paljon, ennen kuin tuli lopullisesti sinuiksi itsensä kanssa.

Entinen Miss Suomi ja Miss Universumin toinen perintöprinsessa kertoo Seura-lehdessä joutuneensa elämänsä aikana myös tilanteisiin, joissa toimisi nykyään toisin. Esimerkiksi missikiertueella missipomo ilmoitti toisinaan Lolalle, että tänään sinä et syö. Lola kertoo lehdessä totelleensa missipomoa, nuori ja kunnianhimoinen kun oli: Miss Suomi -kisat oli voitettava, vaikka sitten kivikautisia oppeja noudattamalla.

Lue myös: Lola Odusoga kertoo itsetuntonsa olevan lähes täysi kymppi: ”Nainen on kaunis, kun hänellä on hyvä itsetunto”

Enää hän ei moista tekisi, ei edes muita miellyttääkseen.

”Elin missivuotenani muiden unelmia. Nykyään osaan sanoa suoraan, jos joku työ tai ihminen ei sovi elämääni. Olen hyvä sulkemaan elämästäni asioita, jotka eivät tee minua onnelliseksi,” Lola kuvailee nykyistä asennettaan.

Lola Odusoga sinisessä kesämekossa laiturilla.

Entinen Miss Suomi ja Miss Universumin toinen perintöprinsessa kertoo Seurassa, ettei halua olla riippuvainen kenestäkään – ja valitseekin ennemmin työt kuin huvin.

Työt ennen huvia, sanoo Lola

Oman itsensä kuunteleminen ei ole aina helppoa. Sen tietää myös Lola.

Hän kertoo Seurassa, ettei pysty määrittelemään tarkkaa hetkeä sille, jolloin todella pääsi sinuiksi itsensä kanssa. Ainoastaan se, että asia on tapahtunut viimeisen 10 vuoden aikana, on selvää.

Lue myös: 52-vuotias espoolaisnainen irtisanoutui, luopui telkkarista ja lähti somesta – itsetuntemusryhmä voi laukaista isoja muutoksia

”Nykyään en käytä aikaani toisten miellyttämiseen. Olen niin ahne elämälle, työlle ja kokemuksille, että olen tehnyt suuriakin uhrauksia, jotta voin elää juuri sellaista elämää kuin itse haluan.”

Kysyttäessä Lola vielä tarkentaa, millaisista uhrauksista on kyse.

”No, esimerkiksi rakkauselämässä ja muissa ihmissuhteissa. Olen ihan mahdoton. Ei minun kanssani voi suunnitella mitään.”

Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yhteisen loman sopiminen Lolan kanssa on suhteellisen vaikeaa.

”En halua olla riippuvainen kenestäkään. Haluan mennä impulsiivisesti omien tarpeideni perässä.”

Mistä Lola Odusoga on ollut elämänsä aikana kateellinen? Entä mitä hän ajattelee siitä, että hänet on yritetty esittää mediassa vihaisena mustana naisena? Lue Lolan koko haastattelu Seurasta!

X