Julkkikset

Maija Vilkkumaa harvinaisessa yhteiskuvassa TV:stä tutun kitaristimiehensä kanssa – jakoi yllättävän yhteisen muiston: ”Sitten teinkin raskaustestin”

Puolisonsa kanssa pariisilaismaisemissa poseeraava Maija Vilkkumaa muistelee häämatkaansa 15 vuoden takaa – samppanjanjuonti loppui positiiviseen raskaustestiin.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
Paula Kukkonen / Otavamedia

Maija Vilkkumaa ja puoliso Mikko Kosonen juhlistivat pitkää liittoaan Pariisissa.

Puolisonsa kanssa pariisilaismaisemissa poseeraava Maija Vilkkumaa muistelee häämatkaansa 15 vuoden takaa – samppanjanjuonti loppui positiiviseen raskaustestiin.

Muusikko Maija Vilkkumaa julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa, kitaristi Mikko Kososen kanssa. Keväisessä Pariisissa poseeraava laulaja muistelee julkaisussa häämatkaansa Pariisiin 15 vuoden takaa.

– Vuonna 2007 tultiin häämatkalle Pariisiin tarkoituksena nauttia kaupungista ja samppanjasta, mutta sitten teinkin raskaustestin joka oli positiivinen, ja siihen loppui samppanjanjuonti. Esikoistytär syntyi saman vuoden viimeisinä päivinä, Vilkkumaa muistelee kirjoituksessaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön maijavilkkumaa (@maijavilkkumaa) jakama julkaisu

Nyt kaksikko oli matkannut samoihin maisemiin 15 vuotta myöhemmin kahdestaan.

– On jotenkin tosi siistiä ja liikuttavaakin miettiä tätä kulunutta viittätoista vuotta. Sitä miten me ollaan saatu maailman rakkaimmat tytöt ja meistä on tullut perhe. Miten ollaan koettu hirveästi seikkailuja ja soitu musiikkia ja on ollut kaikkea hauskaa ja kaunista – ja toisaalta, miten joskus, kun on ollut ärsyttävää ja hankalaa, ollaan jotenkin menty sen läpi niin kuin aallon läpi sukelletaan, Vilkkumaa kirjoittaa.

Lue myös: Maija Vilkkumaa: ”Kapina ei lopu keski-ikään” – muusikko paljasti, pakkaako mukaansa meikit, ketjut vai vyöt

Puoliso Mikko Kosonen on tunnettu muusikko ja musiikkialan oikeuksien puolustaja

Maijan aviomies Mikko Kosonen on tunnettu kitaristi, joka on vaikuttanut monen suomalaisen tähtiartistin, kuten Samuli Putron, Anssi Kelan, Emma Salokosken sekä puolisonsa Maija Vilkkumaan taustayhtyeissä.

Suurelle yleisölle hän on erityisen tuttu TV-tuotantojen luottokitaristina, ja hän on musisoinut muun muassa Bumtsibumin ja SuomiLOVEn orkesterissa.

Lisäksi Kosonen on puolustanut musiikintekijöiden ja musiikkialalla työskentelevien oikeuksia, kun pitkään jatkuneet koronarajoitukset ovat ajaneet alaa toistuvasti ahtaalle.

Vaimonsa yhtyeessä Kosonen on soittanut vuodesta 2001 lähtien. Pari avioitui vuonna 2007.

– Kiitos Mikko näistä vuosista, oot paras enkä tiiä missä oisin ilman sua, ja palataan Pariisiin vielä ainakin seuraavat 50 vuotta, Vilkkumaa päättää muistelunsa punaisen sydämen kera.

X