Makwan Amarkhani seurustelee
Makwan Amarkhani on löytänyt elämäänsä naisen.
Julkkikset

Makwan Amirkhanin sinkkupäivät ovat ohi: seurustelee ja haaveilee lapsesta!

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on löytänyt elämäänsä rakkauden kuuden vuoden sinkkuelämän jälkeen. Nyt mies haaveilee rakentavansa talon, johon hän voisi perustaa perheen.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Otavamedian arkisto

Tällä hetkellä vapaaottelija Makwan Amirkhanilla, 28, menee uran lisäksi hyvin myös rakkausrintamalla. Vielä tammikuussa Makwan kertoi Seuran haastattelussa, ettei hän ole seurustellut kuuteen vuoteen. Mutta nyt miehen rakkauselämä kukoistaa: Makwan on nimittäin löytänyt elämäänsä naisen, jota hän tapailee.

Toimittaja Mari Sainion kirjoittamassa elämäkerrassa Makwan Amirkhani (Docendo/Fitra 2017) kerrotaan, että Makwan on ostanut Turusta tontin. Tälle tontille Makwan haaveilee rakentavansa talon, jossa niin hänen äitinsä kuin tyttöystävänsäkin asuisivat yhdessä hänen kanssaan.

Voisiko Makwanin tällä hetkellä tapailema nainen olla se, joka muuttaa tuohon taloon Makwanin ja hänen äitinsä kanssa?

– En mene asioiden edelle, mutta jos rakennan talon, niin en halua asua siellä yksin, Makwan sanoo.

Haaveena oma perhe

Makwanille on aina ollut selvää, että hän haluaa myös oman perheen, johon kuuluu lapsia. Hänen oma isänsä kuoli liikenneonnettomuudessa, kun perhe oli ollut Suomessa noin vuoden. Isähahmon kaipuu on sittemmin ollut läsnä Makwanin elämässä.

– Olen joutunut oppimaan monia asioita kantapään kautta. Välillä eteen on tullut hetkiä, joina olisin toivonut, että minulla olisi ollut isähahmo tai joku, joka olisi ohjannut minua. Toisaalta olen onnellinen, että kun minulla on oma lapsi, niin minulla on paljon kokemusta kaikesta ja pystyn jakamaan sitä eteenpäin hänelle, Makwan pohtii.

Kun on oma lapsi. Onko Makwan saamassa lapsen?

– Ehkä on tulossa, Makwan vastaa salaperäisesti hymyillen, mutta ei kommentoi asiaa tarkemmin.

X