Julkkikset

Malli Vilma Bergenheim ja Sean-puoliso muuttavat onnettomuuden jälkeen takaisin Suomeen: ”Saamme vihdoin asettua aloillemme”

Malli Vilma Bergenheim ja ex-jääkiekkoilija Sean muuttavat takaisin Suomeen. Bergenheimien perhe remontoi itselleen uuden kodin Helsingin keskustasta.
10.7.2018 Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Otavamedia

Malli Vilma Bergenheimilla ja hänen ex-jääkiekkoilijamiehellään Sean Bergenheimilla ja 6-vuotiaalla Tyson-pojalla on edessään uusi elämänvaihe, sillä he ovat palaamassa monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen takaisin Suomeen. Perhe on remontoinut itselleen kotia Helsingin keskustasta, ja pääsee todennäköisesti muuttamaan elokuussa.

– Kesä on ollut aika stressaava, sillä meillä on kauhea remonttihässäkkä menossa. Olemme kuitenkin molemmat tosi innoissamme Suomeen muutosta. Viime vuosien aikana on tullut reissattua ihan tarpeeksi. Olen asunut ulkomailla 20 vuotta, ja Sean lähes yhtä kauan. Saamme vihdoin rauhoittua ja asettua aloillemme lähelle perhettämme ja ystäviämme, Vilma pohti jääkiekkoilijoiden joka kesäisessä Bermuda-tennisturnauksessa.

Kotikonnuille paluu tietää myös sitä, että Tyson pääsee aloittamaan koulutiensä Suomessa.

– Tyson menee syksyllä ruotsinkieliseen esikouluun Helsingissä. Seanin äidinkieli on ruotsi, ja hän puhuu sitä pojan kanssa. On ihana saada Tysonille tietynlainen tasapaino ja rutiini kaikkien ulkomaan vuosien jälkeen.

Vilma Bergenheim ja 6- vuotias poika Tyson.

Vilma Bergenheim ja 6- vuotias poika Tyson. Vilma kertoi laihtuneensa Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksissa.

Viimeisimpänä perhe asui Ruotsissa, jossa Seanin ura kuitenkin katkesi viime lokakuussa vakavaan aivotärähdykseen. Kevättalvella kiekkoilija teki raskaan päätöksen lopettaa uransa, kun toipuminen ei ollut edennyt suunnitellusti.

– Edessä on totta kai iso elämänmuutos ja meillä molemmilla ihan uudet kuviot. Täytyy vain pitää pää kylmänä ja miettiä rauhassa, mitä seuraavaksi. Ehdimme toivottavasti hengähtääkin vähän syksyllä. Nyt Sean on ollut remontin takia ihan hermona, ja kadotti äsken auton avaimensakin, vaikkei yleensä ikinä hävitä mitään, Vilma kertoi.

Vilma Bergenheim kuihtui Selviytyjissä

Vilma oli mukana toukokuussa kuvatulla Selviytyjät Suomi -sarjan toisella tuotantokaudella. Kuten useat muutkin Selviytyjät-kilpailijat, myös hän kotiutui viidakosta huomattavasti laihtuneena.

– Kaverit ovat huomautelleet minulle sen jälkeen, kuinka laiha olen. Olen aina ollut hoikka, mutta laihduin kieltämättä kuvauksissa jonkin verran, eikä kaikki ole vielä tullut takaisin. Kokemus oli tosi rankka, mutta myös ihan mielettömän antoisa ja erilainen kuin mikään aiemmin kokemani.

Vilma ehti ystävystyä myös joidenkin kanssakilpailijoidensa kanssa.

– Meillä oli tosi hyvä jengi kasassa, ja tutustuin mielettömiin tyyppeihin. Olen ollut niin vähän Suomessa, että tunnen tosi huonosti ihmisiä täältä. Oli hienoa nähdä eri alojen ihmisiä ja kuulla, miten hommat Suomessa toimivat.

Menestyksekkään mallinuran luonut Vilma on sittemmin tehnyt töitä muun muassa terveys- ja hyvinvointivalmentajana ja aikoo etsiä Suomestakin itselleen töitä.

– Haluan ehdottomasti tehdä töitä, mutten vielä tiedä, mitä se olisi. Mikään kiire minulla ei ole ja katson ensin, poikiiko Selviytyjät jotakin uutta. Tekisin mielelläni lisääkin tv-juttuja. Mallintöitäkin teen varmasti jonkin verran, sillä se on niin helppoa, kun ei tarvitse sitoutua pidemmäksi aikaa mihinkään.

Suosittelemme