Julkkikset

Marja Hintikka paljastaa Seurassa olevansa intohimoinen vaimo: ”Se on mielestäni elämän paloa parhaimmillaan”

Radio- ja tv-juontaja Marja Hintikka kertoo Seurassa minäkuvansa muuttuneen lasten saamisen myötä.
23.5.2019 Teksti: Aino Haaparanta Kuvat: Paula Kukkonen

Mieluummin överit kuin vajarit. Se on juontaja Marja Hintikan, 40, motto. Hän kertoo uudessa Seurassa olevansa intohimoinen ihminen, joka elää kaikessa täysillä.

”Olen myös intohimoinen vaimo ja se on mielestäni elämän paloa parhaimmillaan. Iän myötä olen oppinut, ettei missään asioissa tarvitse himmailla vaan voin mennä kaikessa täydellä lieskalla eteenpäin”, juontaja Ile Uusivuoren kanssa naimisissa oleva Marja kertoo.

Marja Hintikka ihmettelee perheitä, joissa ei koskaan riidellä

Intohimoiseen luonteeseen linkittyy vahvasti Marjan mukaan myös voimakas temperamenttisuus.

”Työelämässä pystyn olemaan hyvinkin sovittelevainen, mutta arjessa kiehahdan aika helposti ja ärähdän joskus lapsillekin.”

Marja Hintikka kertoo haastattelussa, että hänen mielestään perhe-elämässä on hyvä näyttää positiivisten lisäksi myös negatiivisia tunteita – tunteiden patoaminen ei tunnu hyvältä.

”Ihmettelen perheitä, joissa ei koskaan riidellä. Minusta riidat ovat osa intohimoa ja intohimo näkyy kaikenlaisten tunteiden osoittamisessa, myös avoimessa rakkauden näyttämisessä.”

Hän kertoo myös, että perheen perustamisen myötä oma minäkuva joutui tarkasteluun.

”Lapset näyttävät kuin peilinä tummimmat ja synkimmät piirteet itsessäsi. Kun ne kohtaa ja selvittää, voi oppia paljon ja kasvaa.”

Lue lisää uusimmasta Seurasta!

Lue myös

Suosittelemme