Martina Aitolehti
Julkkikset

Martina Aitolehti muutti 142-neliöiseen luksuskotiin: ”Siitä tuli juuri sellainen kuin olimme haaveilleet”

Martina Aitolehti on muuttanut perheineen uuteen kotiin, joka sijaitsee Helsingin arvoalueella Tähtitorninmäellä. Hulppeassa kodissa on kaksi kerrosta ja se on kokonaan rempattu uusiksi.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: OM-arkisto

Juontaja ja yrittäjä Martina Aitolehti kertoi tänään Annalle päässeensä perheineen vihdoinkin muuttamaan heille remontoituun kotiin, joka sijaitsee Helsingin arvoalueella, Tähtitorninmäellä. Ensimmäisen kerran Martina kirjoitti aiheesta Martina-blogissaan. Uudessa 142-neliöisessä kodissa Tähtitorninkadulla on kaksi kerrosta. Luksuskoti on Martinan mukaan upea ja aivan heidän näköinen.

– Pääsimme ihan bränikkään kotiin. Kotia on rempattu kuin Iisakin kirkkoa, ja siitä tuli juuri sellainen kuin mistä olemme haaveilleet, Martina kertoi tyytyväisenä Annalle.

Mitään turhaa ei otettu mukaan

Martina, hänen puolisonsa, suomenruotsalainen kiinteistövälittäjä Stefan Therman, pariskunnan yhteinen Isabella-tytär ja Martinan Victoria-tytär liitosta Esko Eerikäisen kanssa muuttivat edellisestä kodistaan pois jo monta kuukautta sitten.

– Mehän ehdimme asua jo neljä kuukautta väliaikaiskämpässä. Teimme muuton yhteydessä suursiivouksen. Mitään turhaa emme ottaneet mukaan uuteen kotiin, pian kuusi vuotta Stefaninsa kanssa yhdessä ollut Martina kertoi.

Naapurissa muitakin julkkiksia

Martina kertoi, että muutto uuteen kotiin tuntuu kuin uudelta alulta. Lähikulmilla hienostoalueella asuvat muun muassa televisiostakin tutut juontajat Anne Kukkohovi sekä avopari Maryam Razavi ja Mikko Leppilampi.

– Muuton lisäksi myös työpuolella riittää kiireitä. Treenihommien suunnalta minulle on tulossa pian uusi juttu, josta kerron sitten myöhemmin. Ja tietenkin Miss Helsinki -finalistit pitävät minut kiireisenä, kilpailua luotsaava Martina kertoi. Miss Helsinki -finaali käydään 5. tammikuuta 2017 Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla.

Lue lisää:

Pettämisen anteeksi antanut Martina Aitolehti: ”Tarvitsin tämän vasaraniskun, jotta opin arvostamaan suhdettamme”

Äidilleen velkaantunut Martina Aitolehti: Maksan jokaisen sentin takaisin

X