Julkkikset

Martina Aitolehti ei usko uudenvuodenlupauksiin: ”Parempi elämä kannattaa aloittaa jo tänään”

Juontaja ja yrittäjä Martina Aitolehti toivoo, että hän ehtisi ensi vuonna viettää enemmän aikaa ystäviensä kanssa ja nauttia asioista, jotka ovat hyvin.
Teksti: Eveliina Lauhio Kuvat: Otavamedian arkisto

Martina Aitolehti vietti joulun perhepiirissä Levillä. Jouluun kuului kuusen koristelua, hyvin syömistä ja rauhallista yhdessäoloa.

– Täällä on kaunista, kun joka puolella on lunta. Ilman ovat olleet täydelliset, ei ole ollut liian kylmä, Martina kertoo Leviltä.

Pelkkää löhöilyä joulu ei ole kuitenkaan ollut kunnostaan huolta pitävälle Martinalle.

– Olen urheillut paljon niin laskettelurinteessä, hiihtoladulla kuin kuntosalillakin. Pelkästään löhöily ja käsi konvehtirasiassa istuminen ei todellakaan sovi minulle.

Parempi elämä jo tänään

Martina viettää myös uuden vuoden Levillä perheensä kanssa. Vuoden vaihtumiseen kuuluu hyvää ruokaa ja raketteja.

Uudenvuodenlupauksia Martina ei tee tänäkään vuonna.

– En ole koskaan ymmärtänyt, miksi vuoden vaihtuessa pitäisi luvata jotakin erityistä. Jos haluaa muuttaa jotakin asiaa elämässään, toimeen kannattaa ryhtyä heti, eikä odotella vuoden vaihtumista.

– Koko lupauskulttuuri on hassu. Kyse on vähän samasta asiasta, että aloittaisi laihduttamisen aina huomenna. Parempi elämä kannattaa aloittaa jo tänään.

Enemmän aikaa ystäville

Martina toivoo, että vuosi 2017 toisi hänelle mielenkiintoisia projekteja työelämässä. Hän haluaisi myös keskittyä nauttimaan kaikista niistä asioista, jotka hänen elämässään ovat hyvin.

– Liian usein sitä suorittaa elämää ja unohtaa pysähtyä nauttimaan.

Vaikka Martina ei tee lupauksia, yhden tavoitteen hän asettaa ensi vuodelle. Triathlonia harrastava Martina aikoo treenata lajia entistä tavoitteellisemmin.

Ystäviensä kanssa Martina tahtoisi viettää ensi vuonna enemmän aikaa.

– Ystäväajan vähyydestä annan itselleni risuja. Arjen kiireiden keskellä ystävät välillä unohtuvat. Sama ongelma lienee monilla perheellisillä, Martina sanoo.

Lue lisää:

Näin Michael Monroe, Saara Aalto, Martina Aitolehti ja muut suomijulkkikset viettivät joulua: koiria, treeniä ja luksuslahjoja

Martina Aitolehti muutti 142-neliöiseen luksuskotiin: ”Siitä tuli juuri sellainen kuin olimme haaveilleet”

Äidilleen velkaantunut Martina Aitolehti: ”Maksan jokaisen sentin takaisin”

 

X