Meeri Koutaniemi
Meeri Koutaniemi
Julkkikset

Meeri Koutaniemi haaveilee lapsista Sami Yaffan kanssa: ”Olemme molemmat hyvin lapsirakkaita ihmisiä”

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja muusikko Sami Yaffa viettävät paljon aikaa maailmalla, mutta tulevaisuudessa siintävät jo kuvat lapsiperhearjesta.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi, 31, vietti äskettäin ensimmäistä hääpäiväänsä muusikkopuolisonsa Sami Yaffan, 55, kanssa Espanjassa.

– Juhlistimme vuosipäiväämme syyskuussa Mallorcalla, jossa toinen kotimme sijaitsee. Hakeuduimme vuorille, sillä luonnossa oleminen on meille erityinen juttu. Käymme Mallorcalla muutaman kuukauden välein. Se on meille taideresidenssipaikka, jossa pääsemme irrottautuman kaikesta, Meeri kertoo Garden-muotikeskittymän avajaisissa Kämp Galleriassa.

Pariskunta hankki hiljattain myös uuden kodin Katajanokalta Helsingissä.

– Halusimme vähän isomman kodin, jotta sinne mahtuvat meidän molempien toimistomme. Samilla on oma musiikkistudionsa ja minulla valokuvaushuoneeni, Meeri kertoo.

Lapsihaaveita tulevaisuudessa

Muutamia vuosia yhdessä ollut pariskunta toivoo tulevaisuudessa yhteisiä lapsia.

– Haluaisin lapsia, mutta vielä ei ole sen aika. Keskityn nyt töihin. Ehkä sekin on siirtänyt lastenhankintaa, että sisarillani on niin paljon jälkikasvua. Olemme kuitenkin molemmat hyvin lapsirakkaita ihmisiä. Sami on myös solahtanut tosi ihanasti osaksi perhettäni. Hän rakastaa sitä meininkiä, Kuusamoa ja meidän naisiamme, Meeri kiittelee.

Meeri Koutaniemi eli rakkaudettomassa suhteessa – rakastui Sami Yaffaan heti ensitapaamisella

Valokuvaaja Meeri Koutaniemi kuvaa rankkoja aiheita kutsumuksesta: ”Tärkeintä on, että naiset pystyvät puhumaan kokemastaan väkivallasta”

X