Maria Nordin ja Reino Nordin
Reino Nordin hemmotteli vaimoaan Mariaa ostamalla tälle kesämökin, jossa koko perhe viettää yhdessä aikaa.
Julkkikset

Menestys mullisti Reino Nordinin perheen raha-asiat: ”Nyt Maria saa nauttia elämästä kuningattarena”

Reino ja Maria Nordinin elämä on kääntynyt parempaan suuntaan sen jälkeen, kun Reino päätti lopettaa juomisen, eikä rahastakaan ole enää tiukkaa. – Tirautin juuri kiitollisuuden kyyneleet, kun mietin, miten elämämme on muuttunut vuoden aikana. Olen todella onnellinen, sanoo parin kolmatta lasta odottava Maria.

Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Emma Gaalaan yhdessä saapuneet muusikko Reino Nordin ja Maria Nordin odottavat kolmatta yhteistä lastaan, jonka laskettu aika on kesällä. Marian mukaan kaikki on sujunut toistaiseksi erinomaisesti.

– Olen voinut niin hyvin, että unohdan melkein välillä odottavani vauvaa. Tilanne on henkisesti aika erilainen kuin aikaisemmissa raskauksissani. Muut lapsemme ovat jo niin isoja, että heihin voi luottaa, ja heistä on varmasti apua vauvanhoidossa. Olen jopa saanut heiltä jalkahierontoja, hyvätuulinen Maria nauroi Emma Gaalassa.

Reinolla ja Marialla on entuudestaan kaksi yhteistä lasta: 6-vuotias Luna ja 8-vuotias Fidel. Lisäksi Reinolla on 13-vuotias poika edellisestä suhteestaan. Kasvavan lapsikatraan vuoksi perhe joutuukin pohtimaan kotinsa vaihtoa.

– Toistaiseksi pärjääämme vielä, mutta 86-neliöinen kotimme käy kieltämättä aika ahtaaksi. Rakastan kuitenkin asuntoa niin paljon, etten haluaisi kovin mieluusti muuttaa pois, Maria tuumi.

Raitistunut perheenisä

Vauvaonnen lisäksi perheen asiat ovat muutenkin paremmin kuin aikoihin. Reinon ura lähti viime vuonna huimaan nousukiitoon, ja mies on myös raitistunut. Reinon mukaan korkin kiinni laittaminen onkin suurin yksittäinen syy parantuneeseen tunnelmaan kodin seinien sisällä.

– Perheessämme on tällä hetkellä todella makea tiimihenki, ja läsnäolo on ihan uudella tasolla. Se, joka väittää, että alkoholilla on jotain positiivisia vaikutuksia, on väärässä. Paljon mieluummin vietän aikaa lasteni kanssa, kun siemailen jotain drinkkiä. On tämä lapsillekin paljon parempi juttu, Reino sanoo.

– En ole ikinä ollut mikään örveltäjä, mutta ensimmäistä kertaa olen täysin raitis. Päätös oli hirveän älyllinen, enkä ole kaivannut alkoholia oikeastaan ollenkaan. Keitän mieluummin teetä ja menen autoon tekemään hengitysharjoituksia, Reino paljasti.

Maria on täysin samoilla linjoilla miehensä kanssa. Uusi onni on saanut hänet herkistymään.

– Muutos on ihan mieletön! Tirautin juuri kiitollisuuden kyyneleet, kun mietin, miten elämämme on muuttunut vuoden aikana. Olen todella onnellinen, Maria fiilisteli.

Reino Nordin ja Maria Nordin Emma-gaala

Mökki lahjaksi

Antaudun-hitin myötä tullut suuri suosio on laittanut myös perheen raha-asiat uuteen uskoon. Reino myöntää, että elämästä on tullut helpompaa ja huolettomampaa.

– Kyllähän se auttaa kummasti, kun ei tarvitse koko ajan stressata, loppuvatko rahat. Pääsee niihin paikkoihin, kun haluaa, ja saa ruoat ostettua. On myös ihanaa, että Marian ei tarvitse vääntää töitä koko ajan, vaan hän saa nauttia elämästä kuningattarena.

Reino on myös hemmotellut vaimoaan ostamalla tälle kesäpaikan, jossa koko perhe viettää yhdessä aikaa.

– Ostin Marialle mökin, josta hän oli kauan haaveillut. Ja seisoohan pihallamme myös Tesla, laulaja kertoi.

X